• DOLAR
  • EURO
  • ALTIN
  • BIST


Hindistan ve Çin’i savaşın eşiğine kadar getiren gerilimde askerler çivili sopa kullanmış

Hindistan ve Çin’i savaşın eşiğine kadar getiren gerilimde askerler çivili sopa kullanmış

Evvelki gün dünyanın diken üzerinde izlediği Keşmir’deki Çin- Hindistan geriliminin ayrıntıları ortaya çıktı. Hindistan askerleri ile Çin askerlerini karşı karşıya getiren gerilimde 20 Hint askeri can vermiş ve 43 Çinli de yaralanmıştı. Hindistan, bugün Çinlilerin kullandığı çivili sopaları beynelmilel kamuoyuna gösterdi. HİNDİSTAN, BASINA SERVİS ETTİ Yaşananların ardından Çin yönetimi, Hindistanlı yetkililerle barışçıl biçimde bu krizi […]

Evvelki gün dünyanın diken üzerinde izlediği Keşmir’deki Çin- Hindistan geriliminin ayrıntıları ortaya çıktı. Hindistan askerleri ile Çin askerlerini karşı karşıya getiren gerilimde 20 Hint askeri can vermiş ve 43 Çinli de yaralanmıştı. Hindistan, bugün Çinlilerin kullandığı çivili sopaları beynelmilel kamuoyuna gösterdi.

HİNDİSTAN, BASINA SERVİS ETTİ

Yaşananların ardından Çin yönetimi, Hindistanlı yetkililerle barışçıl biçimde bu krizi çözmek mevzusunda uyuştuklarını söylese de Hindistan’dan dikkat sürükleyen bir hücum geldi. Hint yönetimi, Çinli askerlerin nasıl saldırdığını ve kullandıkları silahları beynelmilel kamuoyu ile paylaştı.

İki büyük ülkeyi savaşın eşiğine kadar getiren gerilimde askerler çivili sopa kullanmış

ÇOK RAKAMDA ASKERİN UZVU KESİLDİ

Çinli askerlerin çivili sopalarla saldırdığını ve bir hayli askerlerinin üzerine taşlar fırlattığını söyleyen Hindistan, çok rakamda askerin uzuvlarının da kesildiğini öne sürdü.

Bu mevzuyla alakalı Çin’den bir söyleme gelmedi.

Hindistan ve Çin'i savaşın eşiğine kadar getiren gerilimde askerler çivili sopa kullanmış



Sosyal Medyada Paylaşın:


BİRDE BUNLARA BAKIN



Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?