• DOLAR
  • EURO
  • ALTIN
  • BIST


Erdal Acar ile birlikte 117 kişi gözaltında

Erdal Acar ile birlikte 117 kişi gözaltında

İstanbul’da iş insanı Erdal Acar’ın da gözaltına alındığı çete operasyonunun detayları ortaya çıktı. Operasyonun, “Sarallar” olarak bilinen suç örgütü ve alt gruplarına yönelik olduğu belirtildi.

Sözcü’den Habip Atam’ın haberine göre;İstanbul’da “Sarallar” adlı örgüte yapılan operasyonda Erdal Acar’ın da örgüt yöneticisi iddiasıyla yakalandığı öne sürüldü.

Binden fazla polisin katıldığı operasyonda 117 şüpheli yakalandı. Aramalarda ise 52 tabanca, bin mermi ve çok yüklü miktarda para ele geçirildi.

Dosya kapsamında aranan Alaattin Saral’ın adresinde bulunamadığı belirtildi. Firari şüphelinin yakalanmasın için çalışmalar sürerken 1.5 yıl süren soruşturma kapsamında, “Adam öldürme, yaralama, gasp, tehdit” gibi suçlamalar olduğu öne sürüldü.

Söz konusu suç örgütünün, çok sayıda nitelikli yağma, kişiyi hürriyetinden yoksun kılma, kasten yaralama ve 6136 SKM suçlarına karıştıklarını belirleyen polis, dün İstanbul, Yalova, Kocaeli, Manisa, Muğla, İzmir, Antalya, Sakarya, Trabzon, Tekirdağ, Samsun, Ankara ve Artvin’de daha önce belirlenen çok sayıda adrese eş zamanlı baskın gerçekleştirildi.

Zanlıların ev ve işyerleri ile otomobillerinde yapılan aramalarda silahların yanı sıra 900 bin dolar ve 413 bin Euro para ele geçirildi. Yakalanan şüpheliler hakkında başlatılan geniş çaplı tahkikatın devam ettiği belirtildi.

Sosyal Medyada Paylaşın:


BİRDE BUNLARA BAKIN



Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?