• DOLAR
  • EURO
  • ALTIN
  • BIST


İrem Derici’den ‘Hangi ünlü olmak isterdin?’ sorusuna yanıt!

İrem Derici’den ‘Hangi ünlü olmak isterdin?’ sorusuna yanıt!

Cem Belevi tarafından ihanete uğradığını açıkladıktan sonra özel hayatıyla gündemden düşmeyen ünlü şarkıcı İrem Derici, sosyal medya hesabında yaptığı paylaşımlarla adından söz ettirmeye devam ediyor. Dün akşam takipçilerinin sorularını yanıtlayan şarkıcı, verdiği yanıtlarla adından söz ettirdi.

Bir dargın bir barışık aşık yaşayan İrem Derici-Cem Belevi çifti, geçtiğimiz aylarda ihanet iddiasıyla olaylı bir şekilde ayrılmıştı. Meslektaşının kendisini manken Nergis Nesrullayeva ile aldattığı haberlerinin ardından sessizliğini bozan Derici, sosyal medya hesabından Belevi’ye yönelik isim vermeden sert bir paylaşım yaptı: Saltanat sona erdi çeyrek popçu. Sefil hayatının geri kalanında sana mutluluklar diliyorum. Hayırlı konser dilenmeler.

“YAZ SONUNA KADAR İREM’İ ŞUTLARIM”

35 yaşındaki şarkıcı, Cem Belevi’nin “Böyle bir şey olabilir mi? Hala kendisini çok seviyorum, hala çok saygı duyuyorum. Asla kendisini aldatmadım. Hiçbir kadını aldatamam, beceremem böyle şeyleri. Aşkımı coşkuyla yaşayan bir insanım” cevabı sonrası ise şu açıklamayı yaptı:

“Sıktı artık bu sahtekarlık. A’dan Z’ye şöyle ses kayıtlarıyla mis gibi, ne dersin? ‘Yaz sonuna kadar İrem’i şutlarım zaten, şu takvimi bir doldurayım, şimdi kötü çocuk imajı çizemem’ mi olsun ilk konuğumuz, yoksa alevler attığın influencer’lar mı, sen seç. Ya da direkt itiraf ettiğin ihanetten de girebilirim mevzuya, bana fark etmez!”

“35 DÖVMEM VAR”

Geçtiğimiz haftalarda Nişantaşı’nda görüntülenen Derici, “Yeni yaptırdığınız dövmeler var mı?” sorusu üzerine alnını göstererek, “35 dövmem var, yaşım gibi 35. Yeni bir dövme yaptırıyorum. Alnıma ‘Enayi’ ya da ‘Keriz’ yazdıracağım” diyerek espri yapmıştı.

İrem Derici, son olarak sol elinin üstüne, İngilizce’de ‘kendine özgü’ ve ‘otantik’ anlamına gelen ‘authentic’ kelimesini yazdırmıştı. Kareleri, “Yeni dövme alarmı” notuyla takipçilerinin beğenisine sunan Derici, binlerce beğeni ve yorum almıştı.

TAKİPÇİLERİYLE SORU-CEVAP

Şimdilerde konser konser koşturan İrem Derici, sosyal medya paylaşımlarıyla da gündemden düşmüyor. Dün akşam takipçilerinin sorularını yanıtlayan ünlü isim, verdiği cevaplarla adından söz ettirdi.

Şarkıcı, “İrem Derici olmasaydın. Hangi ünlü olmak isterdin?” sorusuna, meslektaşı Sinan Akçıl’ın fotoğrafıyla yanıt verdi.

İrem Derici, başka bir takipçisinin; “Kendini seksi buluyor musun gerçekten?” sorusuna ise sahnedeyken çekilen bir fotoğrafına “Soru mu bu?” notunu ekleyerek cevap verdi.

Ünlü isim, “Ayağını öpsem tepkin ne olurdu?” sorusuna, “Mal mısın diye sorardım herhalde” yanıtını vererek; takipçilerini güldürdü.

“NE MESAJ TUTARIM NE FOTOĞRAF”

Derici, bir takipçisinin “Galerinde kaç tane çıplak fotoğraf var?” sorusuna “Yok oğlum ben tırsağım. Ne mesaj tutarım ne fotoğraf” dedi.

Şarkıcı “Alkollüyken yaptığın en saçma şey ne?” sorusuna da “Kulübe girerken kapısında ayakkabılarımı çıkarıp öyle girmiştim” cevabını verdi.

(acunn.com)

Sosyal Medyada Paylaşın:


BİRDE BUNLARA BAKIN



Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?