• DOLAR
  • EURO
  • ALTIN
  • BIST


Nijerya’da eski güzellik kraliçesinin sır ölümü

Nijerya’da eski güzellik kraliçesinin sır ölümü

Nijerya’nın daha önceki hoşluk kraliçesi ve ülkenin namlı vaizin eşi, Ibidunni Ituah-ighodalo 39 yaşamını kaybettiği bildirildi. Nijerya’nın Lagos şehrinde iş insanı olan daha önceki hoşluk kraliçesi ayrıca eşiyle beraber Trinity House’da vaazlar veriyordu. 40’ıncı doğum gününü kutlamaya hazırlanan Ibidunni Ituah-ighodalo, ülke çapında koronavirüs hastaları için karantina merkezleri açmayı planlıyordu. KORONA HASTALARI İÇİN KARANTİNA MERKEZİ AÇACAKTI […]

Nijerya’nın daha önceki hoşluk kraliçesi ve ülkenin namlı vaizin eşi, Ibidunni Ituah-ighodalo 39 yaşamını kaybettiği bildirildi. Nijerya’nın Lagos şehrinde iş insanı olan daha önceki hoşluk kraliçesi ayrıca eşiyle beraber Trinity House’da vaazlar veriyordu. 40’ıncı doğum gününü kutlamaya hazırlanan Ibidunni Ituah-ighodalo, ülke çapında koronavirüs hastaları için karantina merkezleri açmayı planlıyordu.

KORONA HASTALARI İÇİN KARANTİNA MERKEZİ AÇACAKTI

Daha Önceki hoşluk kraliçesinin eşi vaiz Ituah Ighodalo, haberi aldığında devrildiğini ifade etti. Eşini kaybeden Ighodalo,” Eşim ile beraber koronavirüs hastaları için karantina merkezi açacaktık. Tam hazırlığımızı yaptık ancak, kendisini kaybetmenin derin acısını yaşıyorum” diye konuştu.

VEFAT SEBEBİNE AİT BİLGİ VERİLMEDİ

Bidunni Ituah-ighodalo’nun vefat sebebine ait hiç bir söyleme yapılmazken, Nijer medyasından kimileri kalp krizi geçirdiği veya koronavirüs salgını neticeyi yaşamını kaybettiğini ileri sürdü.

Nijerya'da eski güzellik kraliçesinin sır ölümü
Nijerya'da eski güzellik kraliçesinin sır ölümü
Nijerya'da eski güzellik kraliçesinin sır ölümü



Sosyal Medyada Paylaşın:


BİRDE BUNLARA BAKIN



Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?