• DOLAR
  • EURO
  • ALTIN
  • BIST


Türkiye karşısında çaresizliğini itiraf eden Yunanistan, yanına İsrail’i çekme çabasında

Türkiye karşısında çaresizliğini itiraf eden Yunanistan, yanına İsrail’i çekme çabasında

Türkiye’nin Doğu Akdeniz’deki çalışmaları son hız devam ederken Yunanistan’dan naçarlıklarını gözler önüne seren bir söyleme geldi. Yunanistan Milli Güvenlik Danışmanı Alexandros Diakopoulos, “Türkiye, EastMed boru hattı mevzusunda Atina’yı teslim almayı muvaffak olabilirse İsrail için İran’dan daha büyük tehdit haline kazanç” ifadelerini kullanarak İsrail’i yanına sürükleme gayretine girdi. “İSRAİL BİR NOKTADA ACI SÜRÜKLEYECEKTİR” Yunanistan Başbakanı Kiriakos […]

Türkiye’nin Doğu Akdeniz’deki çalışmaları son hız devam ederken Yunanistan’dan naçarlıklarını gözler önüne seren bir söyleme geldi. Yunanistan Milli Güvenlik Danışmanı Alexandros Diakopoulos, “Türkiye, EastMed boru hattı mevzusunda Atina’yı teslim almayı muvaffak olabilirse İsrail için İran’dan daha büyük tehdit haline kazanç” ifadelerini kullanarak İsrail’i yanına sürükleme gayretine girdi.

“İSRAİL BİR NOKTADA ACI SÜRÜKLEYECEKTİR”

Yunanistan Başbakanı Kiriakos Miçotakis’in geniş bir kurulla fotoğrafı ziyarette bulunduğu İsrail’de, i24News televizyon kanalına konuşan Aleksandros Diakopoulos, İsrailli yetkililere Türkiye ihtarında bulundu. Diakopoulos, “Şayet Yunanistan teslim olursa, şayet bizi köşeye sıkıştırmayı ve fotoğraftan çıkarmayı muvaffak olurlarsa, o zaman İsrail bir noktada acı sürükleyecektir. Türkiye, İsrail için İran’dan daha büyük bir tehdit haline kazanç” dedi.



Sosyal Medyada Paylaşın:


BİRDE BUNLARA BAKIN



Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?