• DOLAR
  • EURO
  • ALTIN
  • BIST


Sosyal Medya Sallandı Çünkü Zovovo Geldi

Sosyal Medya Sallandı Çünkü Zovovo Geldi

Bugün içinde bulunduğumuz dönemde çok fazla ve çok hızlı gelişmeler yaşanıyor. Ancak ortak bir durum var. Bu durum artık sanal ortamın, sosyal mecranın kişisel hayatlarda olduğu gibi kurum, kuruluş ve devletlerin bile öncelikleri arasında yer aldığı gerçeğidir.   Uluslararası arenada, ülkelerin liderleri duyurularını, demeçlerini sosyal medya hesaplarından yapmaktalar. Devletin kurumları sosyal medya hesaplarından, yani web […]

Bugün içinde bulunduğumuz dönemde çok fazla ve çok hızlı gelişmeler yaşanıyor. Ancak ortak bir durum var. Bu durum artık sanal ortamın, sosyal mecranın kişisel hayatlarda olduğu gibi kurum, kuruluş ve devletlerin bile öncelikleri arasında yer aldığı gerçeğidir.

 

Uluslararası arenada, ülkelerin liderleri duyurularını, demeçlerini sosyal medya hesaplarından yapmaktalar. Devletin kurumları sosyal medya hesaplarından, yani web sitelerinden resmi başvuruları alıp işlemler yapmaktalar. Kısacası ” internet dünyası ” her yerde.

 

Gazete okumak, yani kağıda basılı gazete okumak yakın bir gelecekte belki de nostaljik bir anı olarak akıllarda kalacak. Çünkü bir çok medya kuruluşu basılı gazete çıkarmayacaklarını ve sosyal medya üzerinden habercilik yapmayı sürdüreceklerini duyurup bu dönüşümü gerçekleştirdiler.

 

Ancak sosyal medya bu süreçte müthiş kalabalık ve nitelikli niteliksiz bir sürü site ile karmakarışık bir mecraya döndü. Kullanıcılar bu defa takip ettikleri hesaplar ve siteler konusunda seçici davranmaya başladılar.

 

İşte https://www.zovovo.com adresinden paylaşım yapan zovovo sosyal medyaya bomba gibi giriş yapmıştı. Kısa sürede yükselişe geçen zovovo, doğru ve kaliteli içerik sunmayı ilke edinmiş yayıncılık anlayışı ile büyük takdir topladı.

 

Doğru Tarafsız Güncel Haber Zovovoda

 

Zovovo, gündemdeki konuları, en güncel ve önemli haberleri tarafsız habercilik anlayışı ile sunduğu için güvenilir bir haber sitesi olarak ilgiyle takip edilmektedir. Zovovo.com adresinde haberler alt kategorileri ile sunulmaktadır:

– Tüm zamanların en popülerleri: Bu başlık altında zovovo, ilginç haberleri paylaşmaktadır.

– Geçen Ay’ ın popülerleri:Bir önceki ayın öne çıkan haberlerini bu alt kategoride bulabilirsiniz.

– Günün En popülerleri: Bu alt kategoride ise gün içindeki en fazla takip edilen haberleri bulabilirsiniz.

 

Anlık Haberler Zovovoda

 

Zovovo.com, habercilikte ilkeli duruşu ve tarafsızlığı nedeniyle büyük bir beğeni ile takip edilmektedir. Diğer alt kategorileri, kişilerin farklı de ilgi alanlarına hitap ettiği için yakın takip edilen zovovo.com sitesinden anlık ve doğru habere, kaliteli içerik ile ulaşabilirsiniz.

 

www.zovovo.com Sosyal Medyayı Salladı

 

Zovovo.com, sosyal medyada ufkunuzu genişletecek birbirinden ilginç içerikleri ile siz takipçilerinin sürekli artan ilgisi ile karşılaşmaktadır. Zovovo, sosyal medyada ses getiren ve ağırlığı giderek artan bir web sitesi olarak her geçen gün takipçi sayısını artırmaktadır.

 

 

 

Sosyal Medyada Paylaşın:


BİRDE BUNLARA BAKIN



Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?