• DOLAR
  • EURO
  • ALTIN
  • BIST


Yılda 1 milyona yakın kazanıyordu! Dizi oyuncusu Lucy Fallon, parasızlıktan kıyafetlerini satmaya başladı

Yılda 1 milyona yakın kazanıyordu! Dizi oyuncusu Lucy Fallon, parasızlıktan kıyafetlerini satmaya başladı

1 24 yaşındaki İngiliz dizi oyuncusu Lucy Fallon rol aldığı diziden bölünce ciddi anlamda parasal kasvete girdi. Genç oyuncu devayı elbiselerini satmakta buldu. 2 Fallon, Instagram hesabından satışa çıkardığı kıyafetlerinin fotosunu, online alışveriş yaptığı hesabı ve satışa sunduğu daha önceki eşya ve kıyafetlerinin resimlerini paylaştı. 3 Güzel oyuncu resmi, sattığım daha önceki eşya ve giysilerimi […]

1
24 yaşındaki İngiliz dizi oyuncusu Lucy Fallon rol aldığı diziden bölünce ciddi anlamda parasal kasvete girdi. Genç oyuncu devayı elbiselerini satmakta buldu.
2
Fallon, Instagram hesabından satışa çıkardığı kıyafetlerinin fotosunu, online alışveriş yaptığı hesabı ve satışa sunduğu daha önceki eşya ve kıyafetlerinin resimlerini paylaştı.
3
Güzel oyuncu resmi, sattığım daha önceki eşya ve giysilerimi görmek istiyorsanız ekranı yukarıya doğru kaydırın başlığı ile paylaştı.
4
Lucy’nin bir internet sitesi üzerinden satışa sunduğu eşyaları arasında 75 sterlin bedelinde Mulberry marka cüzdan ve 20 sterlin bedelinde kıyafet bulunuyor.
5
Bethany Platt, beş sene Coronation Street dizisinde kaba çocuk Bethany Platt’i oynayan Lucy, iki ay evvel diziden bölmüştü.

6
The Sun gazetesine konuşan Lucy, beş sene oynadığı diziden dağıldıktan sonra pandemi sebebi ile iş bulamadığını bu sebeple ekonomik anlamda güç günler geçiren Lucy, Coronatipon dizisi haricinde başka hiç bir yerde oyunculuk yapmadığını anlattı. Genç oyuncu, bu sebeple diziden ufalamaya karar verdiğini ve bu kararı verince çok zorlandığını söyledi.

7
Fallon, kesintisiz yerinde saymamak ve kariyerinde daha iyi yerlere gelmek için ufalamaya karar verdiğini söyledi.

8
Fakat genç oyuncu bütün işten bölüp başka projelerde oynamak için tasarılar yaparken COVID-19’un her şeyi altüst ettiğini söyledi.
9
Güç zamanlar geçirmesine karşın kendisinden çok daha makûs gidişatta olan insanların olduğunu bu sebeple her zaman pozitif kalmaya çalıştığını söyledi.

10
Dizide oynarken senede 100 bin sterlin kazanan Lucky, erkek dostu Tom Leech ile yeni restore ettiği evinde karantinada kalıyor.
11
12

Sosyal Medyada Paylaşın:


BİRDE BUNLARA BAKIN



Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?