• DOLAR
  • EURO
  • ALTIN
  • BIST


Kocasını sırtından bıçaklayan kadın: Beni kendisi zorladı, isteyerek yapmadım

Kocasını sırtından bıçaklayan kadın: Beni kendisi zorladı, isteyerek yapmadım

İstanbul Esenyurt’ta bir bayan, tartıştığı kocasını sırtından bıçakladıktan sonra kendisini konuta kapattı. Nezaretine alınan bayan, polis merkezinin çıkışında kocasını istemeden bıçakladığını söyledi. Sağlık Kurumuna kaldırılan yaralı adamın sıhhat gidişatının ise iyi olduğu bilindi. ÖFKELİ BAYAN, KOCASINI SIRTINDAN BIÇAKLADI Vaka, dün saat 18.30’da Esenyurt Üçevler Mahallesi’nde alana geldi. Aile içi münazara ihbarını alan polis ekipleri adrese […]

İstanbul Esenyurt’ta bir bayan, tartıştığı kocasını sırtından bıçakladıktan sonra kendisini konuta kapattı. Nezaretine alınan bayan, polis merkezinin çıkışında kocasını istemeden bıçakladığını söyledi. Sağlık Kurumuna kaldırılan yaralı adamın sıhhat gidişatının ise iyi olduğu bilindi.

ÖFKELİ BAYAN, KOCASINI SIRTINDAN BIÇAKLADI

Vaka, dün saat 18.30’da Esenyurt Üçevler Mahallesi’nde alana geldi. Aile içi münazara ihbarını alan polis ekipleri adrese gittiğinde sırtına bıçak saplanmış olan Recep T. adlı bireyi ikamet ettiği dairenin kapısının önünde buldu. Polis ekipleri, Recep T. için vaka yerine ambulans istedi. Ambulansa alınan Recep T. etrafta bulunan özel bir sağlık kurumuna kaldırıldı.

Kocasını sırtından bıçaklayan kadın: Kendisi beni zorladı, isteyerek yapmadım

“İSTEYEREK YAPMADIM”

Polis ekipleri daha sonra Recep T.’yi sırtından bıçaklayan eşi Fadime T.’nin daire içinde olduğunu tespit etti ve kapıyı açmasını istedi. Kapıyı açan Fadime T. polis ekipleri tarafından nezaretine alındı. Karakoldaki operasyonlarının bitirilmesinin ardından adliyeye sevk edilen Fadime T. karakol çıkışında basın üyelerine “Kendisi beni zorladı, isteyerek yapmadım” dedi. Duruşmaya çıkarılan Fadime T. özgür vazgeçildi. Sırtından bıçaklanan Recep T.’nin de sıhhat gidişatının iyi olduğu bilindi.

Kocasını sırtından bıçaklayan kadın: Beni kendisi zorladı, isteyerek yapmadım



Sosyal Medyada Paylaşın:


BİRDE BUNLARA BAKIN



Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?