• DOLAR
  • EURO
  • ALTIN
  • BIST


Güne yükselişle başlayan gram altın 382 liradan işlem görüyor

Güne yükselişle başlayan gram altın 382 liradan işlem görüyor

Dün, altınının ons maliyetindeki yükselişe rağmen dolar kurundaki düşüşe paralel bedel kaybeden gram altın, günü bir evvelki kapanışa göre yüzde 0,8 eksilişle 380,3 liradan bitirdi. Yeni güne bedel hasılatıyla başlayan altının gram maliyeti, saat 11.30 haysiyetiyle evvelki kapanışın yüzde 0,4 üzerinde 382 lira seviyesine izliyor. ÇEYREK VE CUMHURİYET ALTINI NE KADAR? Aynı dakikalarda çeyrek altın […]

Dün, altınının ons maliyetindeki yükselişe rağmen dolar kurundaki düşüşe paralel bedel kaybeden gram altın, günü bir evvelki kapanışa göre yüzde 0,8 eksilişle 380,3 liradan bitirdi. Yeni güne bedel hasılatıyla başlayan altının gram maliyeti, saat 11.30 haysiyetiyle evvelki kapanışın yüzde 0,4 üzerinde 382 lira seviyesine izliyor.

ÇEYREK VE CUMHURİYET ALTINI NE KADAR?

Aynı dakikalarda çeyrek altın 630 lira, cumhuriyet altını da 2.563 liradan satılıyor. Altının ons maliyeti ise şu dakikalarda evvelki kapanışın yüzde 0,3 üzerinde 1.749 dolar seviyesinde bulunuyor. Analistler, Amerika Birleşik Devletleri Merkez Bankası Fed Başkanı Jerome Powell’ın da hafta sonu yeni tip koronavirüs Kovid-19 salgını sebebiyle ekonomik derlenmenin gelecek senenin sonuna kadar uzayabileceğini belirtmesinin, altının onsunda yükselişi desteklediğini söyledi.

‘GRAM ALTINDA 385-395 LİRA BANDI İZLENECEK’

Bugün yurt içinde ev maliyet endeksi, yurt dışında Euro Bölgesi’nde Harcayıcı Maliyet Endeksi ve harcayıcı güven endeksi ile Amerika Birleşik Devletleri Merkez Bankası’nın Fed buluşma zabıtlarının takip edileceğini aktaran analistler, teknik açıdan altının ons maliyetinde 1.750 doların üzerinde kalıcılık sağlanması vaziyetinde 1.785 doların gündeme gelebileceğini, gram altında ise 385-395 bandının izleneceğini bildirdi.

GÜNCEL ALTIN FİYATLARINI GÖRMEK İÇİN TIKLAYIN

Güne yükselişle başlayan gram altın 382 liradan işlem görüyor



Sosyal Medyada Paylaşın:


BİRDE BUNLARA BAKIN



Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?