• DOLAR
  • EURO
  • ALTIN
  • BIST


İşte Cilt Bakımının Piri Beautyderm’de Yapılan Cilt Bakım Uygulamaları!

İşte Cilt Bakımının Piri Beautyderm’de Yapılan Cilt Bakım Uygulamaları!

İnsan vücudu, temel itibari ile bitki gibidir. Bir bitkinin bakıma, besine ihtiyacı olduğu gibi, insan vücudunun da bakım ve besine ihtiyacı vardır. Örneğin sağlıklı ve pürüzsüz bir cilt yapısına sahip olmak isteyen kişilerin düzenli aralıklar ile cilt bakımı yaptırması gereklidir. Cilt bakımından kasıt, profesyonel bir cilt bakımıdır. Yani evde günlük veya hastalık olarak yapılan bakımların […]

İnsan vücudu, temel itibari ile bitki gibidir. Bir bitkinin bakıma, besine ihtiyacı olduğu gibi, insan vücudunun da bakım ve besine ihtiyacı vardır. Örneğin sağlıklı ve pürüzsüz bir cilt yapısına sahip olmak isteyen kişilerin düzenli aralıklar ile cilt bakımı yaptırması gereklidir. Cilt bakımından kasıt, profesyonel bir cilt bakımıdır. Yani evde günlük veya hastalık olarak yapılan bakımların yeterli olduğunu söylemek mümkün değildir. Buna ek, sağlıklı, kırılmayan tırnak yapısına sahip olmak isteyen kişilerin ise tırnak bakımına dikkat etmesi gereklidir. Çünkü tırnak da cilt gibi bakım ister. Tırnak bakımını düzenli yaptırmayan kişilerin ise tırnak kalınlaşması gibi sorunlar ile karşılaşması muhtemeldir. Beautyderm’in cilt ve tırnak bakımı ile ilgili sunduğu bilgiler, tırnak kalınlaşmasını önlemek için sunulan ipuçları ise haberin devamında verildiği gibidir.

Cilt Bakımı

Cilt bakımı, günlük haftalık veya aylık olarak yapılabilmektedir. Ancak bu bakımların en sağlıklı olanı, uzan denetiminde yapılanıdır. Bu bağlamda profesyonel cilt bakımı yöntemleri ve bu yöntemlere dair detaylar şu şekildedir:

  1. Aqua Peel Cilt Bakımı

Üç aşamaları bir cilt bakım uygulaması olan aqua peel, temel itibari ile cildin ölü derilerden arınmasını, temizlenmesini ve beslenmesini sağlamaktadır. Bu bağlamda cildin nefes almasını sağladığı ve cilde gerekli olan mineral ve maddeleri sağladığı için tamamen doğal ve sağlıklı bir uygulama olduğunu söylemek mümkündür. Aqua Peel cilt bakımının sunduğu avantajlar ise aşağıda verildiği gibidir.

  • Ciltte var olan kırışıklıkların giderilmesini sağlar.
  • Tıkanmış gözenekleri açıp temizleyerek cildin nefes almasını sağlar.
  • Ciltte çeşitli nedenlere bağlı olarak ortaya çıkan lekelerin giderilmesini mümkün hale getirir.

 

  1. Bloomea Zümrüt Işıltısı ile Cilt Bakımı

Tamamen pürüzsüz, bakımlı ve bebek gibi bir cilt yapısına sahip olmak isteyenlerin gözde uygulaması olan zümrüt ışıltısı, adından da anlaşılacağı üzere zümrüt uçlu bir cihaz aracılığı ile yapılmaktadır. Bu uygulamanın sunduğu avantajlar ise aşağıda verildiği gibidir.

  • Daha parlak, daha ışıltılı bir cilt yapısına sahip olmak isteyenlerin söz konusu uygulamayı yaptırmaları mümkündür.
  • Zümrüt ışıltısı, cilde bebeksi bir görünüm kazandırarak mevcut pürüzlerin yok edilmesini sağlamaktadır.
  • Açık bir görünüme sahip olan gözeneklerin önce arınmasını, sonra da sıkılaştırılmasını sağlayan bu işlem, cildin daha sağlıklı görünmesine yardımcı olmaktadır.

Tırnak Bakımı

Eller, insanların ne denli bakımlı olduklarının en net göstergesidir. Çünkü insanlar, kendilerini genel olarak jestleri ile destekleyerek ifade etmektedir. Bu bağlamda ellerin ön planda olduğunu ve dikkat çektiğini söylemek mümkündür. Ellerin daha bakımlı görünmesi için ise düzenli olarak törpülenmesi ve temizlenmesi gereklidir. Ayrıca tırnak etlerinin sertleşmesinin temel nedenlerinden biri de düzenli olarak bakım ve beslenme yapılmamasıdır. Ancak evde yapılan bakımların genel itibari ile tırnak etlerinde kesiklere ve yaralara sebep olduğu bilinmektedir. Bu sebeple tırnak bakımının profesyonel olarak yapılması gereklidir.

Profesyonel olarak gerçekleştirilmeyen tırnak bakımı, zaman itibari ile tırnak kalınlaşmasına neden olmaktadır. Çünkü tırnak kalınlaşmasının en temel nedeninin düzenli ve doğru yapılmayan tırnak bakımı olduğu bilinmektedir.

Her daim bakımlı olmak, her daim güzel ve ilgi çekici görünmek isteyen kişilerin düzenli olarak cilt ve tırnak bakımı yaptırmaları gereklidir. Ancak bu iki bakımdan alınacak verimin işlemi uygulayan kişilerin profesyonelliğine bağlı olarak değiştiğini söylemek mümkündür. Bu sebeple yapılan işlem ne olursa olsun, uygulayacak kişinin profesyonel olması gereklidir. Bu bağlamda profesyonel kişilerce sunulan etkili işlemler ile karşılaşmak isteyen kişilerin https://www.beautyderm.net/ web sitesi üzerinden Beautyderm yetkilileri iletişime geçmeleri mümkündür.

Sosyal Medyada Paylaşın:


BİRDE BUNLARA BAKIN



Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?