• DOLAR
  • EURO
  • ALTIN
  • BIST


Galatasaray’a geri döneceği konuşulan Sneijder’e Vasco de Gama talip oldu

Galatasaray’a geri döneceği konuşulan Sneijder’e Vasco de Gama talip oldu

Galatasaray’a takviyeci alıştırman olarak geri döneceği konuşulan Wesley Sneijder hakkında Güney Amerika’dan flaş bir iddia geldi. Brezilya Serie A takımı Vasco da Gama’nın yeni başkan adayı Luiz Roberto Leven’in vazifeye gelmesi halinde, Hollandalı daha önceki futbolcuyu teknik kurula dahil etmek istediği belirtildi. Brezilya medyasında yer alan haberlerde, Leven’in ilk tasarısının, adı Galatasaray ile de anılan […]

Galatasaray’a takviyeci alıştırman olarak geri döneceği konuşulan Wesley Sneijder hakkında Güney Amerika’dan flaş bir iddia geldi.

Brezilya Serie A takımı Vasco da Gama’nın yeni başkan adayı Luiz Roberto Leven’in vazifeye gelmesi halinde, Hollandalı daha önceki futbolcuyu teknik kurula dahil etmek istediği belirtildi.

Brezilya medyasında yer alan haberlerde, Leven’in ilk tasarısının, adı Galatasaray ile de anılan Wesley Sneijder’i kulübede görmek olduğu belirtildi.

BALOTELLI VE GIOVINCO’YLA DA İLGİLENİYORLAR

Vasco da Gama’nın başkan adayının, kariyerini geçtiğimiz sene noktalayan Hollandalı yıldıza takviyeci alıştırmanlık önerisinde bulunacağı ifade edildi.

Öte yandan Leven’in, yeniden Galatasaray’ın gündemindeki Mario Balotelli ve Giovinco’yla da ilgilendiği öne sürüldü.

Kaynak: Fotomaç

Sosyal Medyada Paylaşın:


BİRDE BUNLARA BAKIN



Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?