• DOLAR
  • EURO
  • ALTIN
  • BIST


Flick: Şampiyonluk için büyük bir adım attık

Flick: Şampiyonluk için büyük bir adım attık

Bayern Münih, Bundesliga’nın 28. haftasında Borussia Dortmund’u dış sahada 1-0 mağlup ederek bitimine 6 hafta kala rakibiyle olan puan farkını 7’ye çıkartarak üst üste 8. şampiyonluğuna çok yanaştı. ”ÇOK EHEMMİYETLİ BİR ZAFER ALDIK” Karşılaşmanın ardından söylemelerde bulunan Bayern Münih Teknik Direktörü Hansi Flick “Çok ehemmiyetli bir zafer aldık ve büyük bir adım attık. Teknik direktör […]

Bayern Münih, Bundesliga’nın 28. haftasında Borussia Dortmund’u dış sahada 1-0 mağlup ederek bitimine 6 hafta kala rakibiyle olan puan farkını 7’ye çıkartarak üst üste 8. şampiyonluğuna çok yanaştı.

”ÇOK EHEMMİYETLİ BİR ZAFER ALDIK”

Karşılaşmanın ardından söylemelerde bulunan Bayern Münih Teknik Direktörü Hansi Flick “Çok ehemmiyetli bir zafer aldık ve büyük bir adım attık. Teknik direktör olarak ilk şampiyonluğumu kazanacak mıyım? Ben pek gelecek mevzusunda hipotez yapan biri değilim. Şu an 7 puanlık bir farka sahibiz ve bu iyi sezdiriyor. Zira devre arasına girmeden evvel liderin 4 puan gerisindeydik.” ifadelerini kullandı.

Sezon ortasında Niko Kovac’ın yerine vazifeye geçici olarak gelen ve daha sonra kontrat imza atan Flick, Bayern Münih ile çıktığı 18 maçın 15’ini kazandı.

Sosyal Medyada Paylaşın:


BİRDE BUNLARA BAKIN



Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?