• DOLAR
  • EURO
  • ALTIN
  • BIST


Beşiktaş, Karius’un alternatifini buldu! Kaleyi eski G.Saraylı’ya emanet edecekler

Beşiktaş, Karius’un alternatifini buldu! Kaleyi eski G.Saraylı’ya emanet edecekler

Loris Karius’un ardından kaleye dayanak yapmayı tasarlayan Beşiktaş, transferde sona yaklaştı. Takvim‘de yer alan habere göre Beşiktaş, bir zamandır görüşme halinde olduğu ulusal kaleci Sinan Bolat’ın transferini tamamlamak üzere. Volkan Babacan, Begovic ve Fabri’yi ikinci tasarıya atarak Sinan Bolat’ta karar kalan siyah beyazlı idare, 31 yaşındaki kaleci için görüşmelere yine sürat verdi. MAAŞ MEVZUSUNDA SIKINTI […]

Loris Karius’un ardından kaleye dayanak yapmayı tasarlayan Beşiktaş, transferde sona yaklaştı.

Takvim‘de yer alan habere göre Beşiktaş, bir zamandır görüşme halinde olduğu ulusal kaleci Sinan Bolat’ın transferini tamamlamak üzere. Volkan Babacan, Begovic ve Fabri’yi ikinci tasarıya atarak Sinan Bolat’ta karar kalan siyah beyazlı idare, 31 yaşındaki kaleci için görüşmelere yine sürat verdi.

MAAŞ MEVZUSUNDA SIKINTI YOK

Bonservisi elinde olan Sinan Bolat ve menajeriyle yapılan dorukta, deneyimli kaleci siyah-beyazlıların kendisine önerdiği ücreti kabul etti. Yalnızca imza parası mevzusunda ufak pürüzler kaldığı öğrenildi.

İMZA PARASI İÇİN SIKI PAZARLIK

Beşiktaş idaresinin, imza parasını alt sürüklemeyi muvaffak olduğu takdirde Sinan Bolat’la ön protokol yapacağı belirtildi. Bu transfere bitti gözüyle bakıldığı gelen bilgiler arasında.

Beşiktaş, Karius'un alternatifini buldu! Kaleyi eski G.Saraylı'ya emanet edeceklerSinan Bolat

27 MAÇTA 30 GOL YEDİ

Bu sezon Belçika’da Royal Antwerp’in kalesini gözeten Ay-Yıldızlı file bekçisi 29 fotoğrafı karşılaşmanın 27’sinde forma giydi. Sinan Bolat, kalesinde 30 gol görmesine karşın iyi bir grafik çizdi.

KAYSERİ VE GALATASARAY’DA OYNADI

Daha evvel Türkiye’de Kayserispor ve Galatasaray formaları giyen Sinan Bolat, A Ulusal Takım’ın kalesini de 12 kere gözetti.

Beşiktaş, Karius'un alternatifini buldu! Kaleyi eski G.Saraylı'ya emanet edecekler



Sosyal Medyada Paylaşın:


BİRDE BUNLARA BAKIN



Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?