• DOLAR
  • EURO
  • ALTIN
  • BIST


Fenerbahçe, eski Dortmund’lu Neven Subotiç’i gündemine aldı

Fenerbahçe, eski Dortmund’lu Neven Subotiç’i gündemine aldı

Fenerbahçe’nin, şu anda Union Berlin forması giyen Borussia Dortmund’un daha önceki yıldızı Neven Subotiç’i transfer gündemine aldığı dile getirildi. Savunmayı organize edebilecek, lider şahsiyetli bir oyuncu arayan Kanarya’nın, beynelmilel deneyimi hayli yüksek olan 31 yaşındaki stoper için Alman kulübüyle temas kurduğu öğrenildi. DORTMUND’DA 6 KUPA KAZANDI Yaşadığı sakatlıklar sebebiyle Dortmund’dan dağılmak zorunda kalan ve sonrasında […]

Fenerbahçe’nin, şu anda Union Berlin forması giyen Borussia Dortmund’un daha önceki yıldızı Neven Subotiç’i transfer gündemine aldığı dile getirildi.

Savunmayı organize edebilecek, lider şahsiyetli bir oyuncu arayan Kanarya’nın, beynelmilel deneyimi hayli yüksek olan 31 yaşındaki stoper için Alman kulübüyle temas kurduğu öğrenildi.

DORTMUND’DA 6 KUPA KAZANDI

Yaşadığı sakatlıklar sebebiyle Dortmund’dan dağılmak zorunda kalan ve sonrasında Saint Etienne ve Union Berlin formalarını giyen Sırp stoper, Dortmund’da ikişer kere lig şampiyonluğu ile kupa ve Süper Kupa başarıları yaşadı.

Bu sezon Bundesliga’da 22 maçta vazife yapıp 1 gol atan Subotiç, Sırbistan Ulusal Takımı’nda da 36 kere forma giydi.

Sosyal Medyada Paylaşın:


BİRDE BUNLARA BAKIN



Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?