• DOLAR
  • EURO
  • ALTIN
  • BIST


Dünyanın en yaşlı bilgisayar oyuncusu 90 yaşındaki Mori, Guinness Rekorlar Kitabı’na girdi

Dünyanın en yaşlı bilgisayar oyuncusu 90 yaşındaki Mori, Guinness Rekorlar Kitabı’na girdi

Japonya’da yaşayan Hamako Mori, 39 yıldır bilgisayar ve konsollarda reyin oynuyor. 90 yaşındaki bayan, dünyanın en yaşlı bilgisayar oyuncusu ünvanını alarak, Guinness Rekorlar Kitabı’na girdi. ‘Gamer Grandma’ Oyuncu Babaanne adlı bir YouTube hesabı da bulunan Mori’nin 250 bin üyesi bulunuyor. 39 YILDIR BİLGİSAYAR OYUNU OYNUYOR Japonya 39 yıldır bilgisayar ve konsollarda reyin oynayan en yaşlı […]

Japonya’da yaşayan Hamako Mori, 39 yıldır bilgisayar ve konsollarda reyin oynuyor. 90 yaşındaki bayan, dünyanın en yaşlı bilgisayar oyuncusu ünvanını alarak, Guinness Rekorlar Kitabı’na girdi. ‘Gamer Grandma’ Oyuncu Babaanne adlı bir YouTube hesabı da bulunan Mori’nin 250 bin üyesi bulunuyor.

39 YILDIR BİLGİSAYAR OYUNU OYNUYOR

Japonya 39 yıldır bilgisayar ve konsollarda reyin oynayan en yaşlı bilgisayar oyuncusu 90 yaşındaki Hamako Mori konuşuyor. Japonya’da, ‘Gamer Grandma’ Oyuncu Babaanne olarak oldukça popüler olan Mori’nin 2015 senesinde oluşturduğu YouTube hesabında 250 bin üyesi bulunuyor.

“YAŞAMIMDAN ZEVK ALIYORUM”

Takribî 39 yıldır ara vermeden reyin oynadığını söyleyen 90 yaşındaki Mori, yayınladığı videolarda reyin oynamanın yanında mahsullerin kutu açılışlarını ve tahlillerini de yapıyor. Gözde oyununun ‘Grand Theft Auto’ çabuksu olduğunu ifade eden Mori, “Bu kadar uzun yıldır yaşadıktan sonra reyin oynamanın doğru tercih olduğunu daha iyi kavrıyorum. Yaşamımdan gerçekten zevk alıyorum” ifadelerini kullandı.

Dünyanın en yaşlı bilgisayar oyuncusu 90 yaşındaki Mori, Guinness Rekorlar Kitabı'na girdi

“YALNIZCA ÇOCUKLAR OYNASAYDI, ADALETLİ OLMAZDI”

Oyuncu Babaanne Mori, dünyanın en yaşlı oyuncusu olarak Guinness Rekorlar Kitabı’na ismini yazdırdı. Reyin oynamaya başlama sebebine ait söyleme yapan Mori, “Çok cümbüşlü gözüküyordu. Yalnızca çocuklar reyin oynasaydı adaletli olmazdı diye düşündüm” dedi ve yalnızca gençlerin değil yaşlıların da muhtelif platformlarda reyin oynayabileceğini vurguladı.

Dünyanın en yaşlı bilgisayar oyuncusu 90 yaşındaki Mori, Guinness Rekorlar Kitabı'na girdi



Sosyal Medyada Paylaşın:


BİRDE BUNLARA BAKIN



Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?