• DOLAR
  • EURO
  • ALTIN
  • BIST


Aleyna Tilki’nin annesinden takipçisine şok küfür!

Aleyna Tilki’nin annesinden takipçisine şok küfür!

Aleyna Tilki’nin annesi Havva Öztel, Instagram hesabından yöneltilen soruları yanıtladı. Kızı gibi kendisi de paylaşımlarıyla adından söz ettiren bir isim olan Havva Öztel, bir takipçisinin yönelttiği soru karşısında sinirlerine hakim olamadı.

İşte Aleyna Tilki’nin annesine gelen sorular ve dikkat çeken cevapları…

Eşin nerede senin? Takdir ediyorum siz güçlü bir kadınsınız. Eş derken benim eşim mi varmış? Babamın soyadını taşıyorum. Bekar bir anneyim. Resmen şu soru geliyor bana; ‘Aleyna ve Ayça Tilki, sen neden Öztel’sin?’ Garip bir soru değil mi? Öztel soyadını gururla taşıyorum.

Çocukların başarısının arkasına saklanmak nasıl? Kafanı k…da mı taşıyorsun? Çocuklarımın başarısının arkasına neden saklanayım? Bilakis onların başarısı benim gururum, benim başarım, benim yetiştirdiğim çocukların ve şundan emin olabilirsiniz; onların karşısında her zaman başarılı bir anne örneği olmuştur.

Şans verdiğin insanlar sence şansı hak ediyorlar mı, yoksa ‘keşke şans vermeseydim’ dedin mi? Şans vermek nedir? Bu çok yanlış bir cümle bence. İki kişinin tanışma, karşılaşma anı diyelim buna. Bunu yaptığım için ‘keşke’ diye bir cümle kullanmadım. Her şey bir deneyim. Kriterlerimize uygun olmadığını anlamak için bu karşılaşmanın olması gerekiyor. Hiçbir şey için ‘keşke’ demedim. kendi seçimlerim ve tercihlerime saygı duyarım.

Tilki’lerin annesi olmaktan başka bir unvanınız daha var mı? Evet var, 20 yıllık bir iş kadınıyım. Kurucusu annem Saime Öztel, aile şirketleri 40 yıllık anamın emeği. Kendimi bildim bileli çocukluğumdan beri ticaretin içindeyim ve hayatımı kendi çalışmalarımla kazandım. geçenlerde fuarda bir kadın ‘Aa sen çalışıyor musun?’ diye bir soru yöneltti bana. Evet çalışıyorum ve kendi ekmeğimi kendim kazanıyorum.

(acunn.com)

Sosyal Medyada Paylaşın:


BİRDE BUNLARA BAKIN



Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?