• DOLAR
  • EURO
  • ALTIN
  • BIST


Derya Tuna hakkında ‘soruşturma başlatıldı’ iddiası

Derya Tuna hakkında ‘soruşturma başlatıldı’ iddiası

İbrahim Tatlıses’in eski eşi Derya Tuna’nın oturduğu sitedeki komşuyla kavga ettiği iddia edildi. Derya Tuna’nın yüksek sesle müzik dinleyen yeğenini uyaran komşusunu “Kapıda adamlarım, kocanı ve oğlunu öldürmek için bekliyor” sözleri ile tehdit ettiği öne sürüldü.

Derya Tuna hakkında ortaya atılan iddia gündeme bomba gibi düştü. İddialara göre 28 Eylül’de sitedeki yan komşusu Derya Tuna’nın yeğeninin yüksek sesle müzik dinlemesinden rahatsız oldu.

Zübeyde Şen adlı komşunun eşi de gecenin ilerleyen saatlerinde Tuna’nın yeğenine ve arkadaşlarına uyarıda bulundu.
Başka bir komşu Şen Ailesi’ne giderek Derya Tuna’nın beklediğini haber verdi. Aile, Tuna’nın evine giderken iddialara göre Tuna, “Siz benim yeğenime hiçbir şey söyleyemezsiniz. Kapıda adamlarım kocanı ve oğlunu öldürmek için bekliyor. Dua edin olayı İbrahim Tatlıses duymadı. Çok kötü adamlara çattınız” sözleri ile Zübeyde Şen’in üzerine yürüdü.

Sabah’ın haberine göre, bunun üzerine korkarak Derya Tuna’nın evinden ayrılan Zübeyde Şen, polis ekiplerini arayarak yardım istedi. Şen’in şikayeti üzerine karakola götürülen Derya Tuna’nın ifadesi alındı. Derya Tuna, komşuyla sadece konuştuklarını tehdit veya hakaret içerikli bir söylemde bulunmadığını ileri sürerek suçlamaları reddetti. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

(Akşam)

Sosyal Medyada Paylaşın:


BİRDE BUNLARA BAKIN



Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?