• DOLAR
  • EURO
  • ALTIN
  • BIST


Club Brugge, Galatasaray’dan kiraladığı Diagne’nin sözleşmesini feshetti

Club Brugge, Galatasaray’dan kiraladığı Diagne’nin sözleşmesini feshetti

Belçika takımı Club Brugge, Galatasaray’dan kiraladığı Senegalli futbolcu Mbaye Diagne ile yollarını ayırdı. Belçika basının haberine göre Club Brugge, şu anda ülkesinde olan oyuncu ile yaptığı görüşmeler neticesinde karşılıklı bir uyuşmaya vardı ve oyuncunun kiralık kontratını feshetti. Belçika kulübüyle Diagne arasındaki uyuşmaya göre Senegalli oyuncu, sözleşmesinde tanımlanmış olmasına karşın ekibin şampiyonluğundan rastgele bir prim alamayacak. […]

Belçika takımı Club Brugge, Galatasaray’dan kiraladığı Senegalli futbolcu Mbaye Diagne ile yollarını ayırdı.

Belçika basının haberine göre Club Brugge, şu anda ülkesinde olan oyuncu ile yaptığı görüşmeler neticesinde karşılıklı bir uyuşmaya vardı ve oyuncunun kiralık kontratını feshetti.

Belçika kulübüyle Diagne arasındaki uyuşmaya göre Senegalli oyuncu, sözleşmesinde tanımlanmış olmasına karşın ekibin şampiyonluğundan rastgele bir prim alamayacak.

KASIM AYINDA KADRO DIŞI KALMIŞTI

6 Kasım 2019’da PSG dış sahasında Brugge’ün kazandığı penaltıyı, topu alarak kendi kullanan ve değerlendiremeyen Diagne, sonrasında kadro dışı kalmış ve Belçika takımında bir hayli mesele yaratan vakaya karışmıştı.

İNGİLTERE’DEN TALİP VAR

Kiralık kontratı feshedilen Diagne’nin bonservisini elinde bulunduran Galatasaray kadrosuna yine katılması beklenirken İngiltere Championship takımlarından Nottingham Forest’in de oyuncuya müteveccih alakasının sürdüğü belirtiliyor.

Club Brugge, Galatasaray'dan kiraladığı Diagne'nin sözleşmesini feshetti



Sosyal Medyada Paylaşın:


BİRDE BUNLARA BAKIN



Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?