• DOLAR
  • EURO
  • ALTIN
  • BIST


Müge Anlı’nın ekrana dönüş tarihi belli oldu

Müge Anlı’nın ekrana dönüş tarihi belli oldu

Koronavirüs salgınını nedeniyle ATV ekranlarında yayınlanan Müge Anlı ile Tatlı Sert programı 1 Haziran Pazartesi’nden itibaren ekrana dönecek. DAHA ÖNCEKİ KISIMLARIYLA EKRANA GELİYORDU Koronavirüs sebebiyle çekimlere ara veren ve bu süreçte 50 karakter takımın misyonuna son verildiği iddia edilen Müge Anlı ile Tatlı Sert programı daha önceki kısımlarıyla ekrana geliyordu. ANLI, “RAMAZAN BAYRAMI SONRASI PROGRAMA […]

Koronavirüs salgınını nedeniyle ATV ekranlarında yayınlanan Müge Anlı ile Tatlı Sert programı 1 Haziran Pazartesi’nden itibaren ekrana dönecek.

DAHA ÖNCEKİ KISIMLARIYLA EKRANA GELİYORDU

Koronavirüs sebebiyle çekimlere ara veren ve bu süreçte 50 karakter takımın misyonuna son verildiği iddia edilen Müge Anlı ile Tatlı Sert programı daha önceki kısımlarıyla ekrana geliyordu.

ANLI, “RAMAZAN BAYRAMI SONRASI PROGRAMA BAŞLAYACAĞIM” DEMİŞTİ

Haftalar evvel mevzuya ait söylemelerde bulunan Anlı, “İzleyicilerimle salgının ilk günlerinde buluşmaya devam ettim. Ta ki programı asıllaştırma imkânı kalmayana kadar. Hangi dizi, hangi program kaldı ki televizyonda ben Müge Anlı’yı devam ettirebileyim. Buna ihtimal var mı? Dayanabildiğimiz yere kadar sabredip programı sona erdirmek zorundaydık. Bundan daha natürel bir şey olabilir mi? Ramazan Bayramından sonra vaziyet ergonomik olursa, ihtiyatlar azıcık hafifletilirse o zaman tabi ki sosyal mesafe kaidelerine uyarak tam fedakarlığımla bu programa başlayacağım” ifadelerini kullanmıştı.



Sosyal Medyada Paylaşın:


BİRDE BUNLARA BAKIN



Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?