• DOLAR
  • EURO
  • ALTIN
  • BIST


Portekiz ekibi Porto koronavirüs nedeniyle iflasın eşiğine geldi

Portekiz ekibi Porto koronavirüs nedeniyle iflasın eşiğine geldi

Avrupa futbolunun ehemmiyetli kulüpleri arasında yer alan Portekiz takımı Porto koronavirüs sebebiyle ekonomik anlamda güç günler geçiriyor. Portekiz medyasında yer alan haberlere göre, son senelerde yüksek oranda borçlanan Porto’nun koronavirüsün de futbol ekonomisini ciddi biçimde negatif etkilemesinden dolayı çıkmaza girdi. Ekonomik darboğazda olan Porto’nun 30 Haziran’a kadar 100 milyon euroluk bir bütçe oluşturamaması gidişatında UEFA […]

Avrupa futbolunun ehemmiyetli kulüpleri arasında yer alan Portekiz takımı Porto koronavirüs sebebiyle ekonomik anlamda güç günler geçiriyor.

Portekiz medyasında yer alan haberlere göre, son senelerde yüksek oranda borçlanan Porto’nun koronavirüsün de futbol ekonomisini ciddi biçimde negatif etkilemesinden dolayı çıkmaza girdi.

Ekonomik darboğazda olan Porto’nun 30 Haziran’a kadar 100 milyon euroluk bir bütçe oluşturamaması gidişatında UEFA tarafından yaptırıma uğrayacağı da haberlerde yer aldı.

TELLES SATIŞ LİSTESİNDE

Porto bu vaziyetten kurtulabilmek için ekipteki tam futbolcuları satış listesine koydu. Portekiz takımının ciddi bir bonservis kazancı beklediği futbolcuların başında da Alex Telles geliyor.

28 ŞAMPİYONLUĞU BULUNUYOR

Portekiz’de 28 kere şampiyonluk elde eden Porto, Avrupa’da da ikişer kere Şampiyonlar Ligi Şampiyon Kulüpler Kupası, UEFA Kupası Avrupa Ligi ve Kulüpler Dünya Kupası kazanmayı muvaffak oldu.

Koronavirüs nedeniyle iflasın eşiğinde olan Porto bütün futbolcularını satıyor



Sosyal Medyada Paylaşın:


BİRDE BUNLARA BAKIN



Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?