• DOLAR
  • EURO
  • ALTIN
  • BIST


Galatasaraylı kaleci Fernando Muslera: Boca Juniors’tan transfer teklifi almadım

Galatasaraylı kaleci Fernando Muslera: Boca Juniors’tan transfer teklifi almadım

Galatasaray’ın Uruguaylı kalecisi Fernando Muslera, Boca Juniors’a transfer olacağı yönündekiiddialara sarihlik getirdi. Muslera mevzuyla alakalı, “Galatasaray ile önümüzdeki sezonun sonuna kadar kontratım var ve transfer yalnızca bana bağlı değil. Daha evvel de bir hayli öneri aldım ancak bir kontratım olduğu için, evvelinde kulübüm hep yalanladı. Bana ya da menajerim Fonseca’ya, Boca Juniors cephesinden rastgele bir […]

Galatasaray’ın Uruguaylı kalecisi Fernando Muslera, Boca Juniors’a transfer olacağı yönündekiiddialara sarihlik getirdi.

Muslera mevzuyla alakalı, “Galatasaray ile önümüzdeki sezonun sonuna kadar kontratım var ve transfer yalnızca bana bağlı değil. Daha evvel de bir hayli öneri aldım ancak bir kontratım olduğu için, evvelinde kulübüm hep yalanladı. Bana ya da menajerim Fonseca’ya, Boca Juniors cephesinden rastgele bir öneri gelmedi. Boca Juniors şahane bir ekip ve böyle ehemmiyetli bir ekiple isminin anılması hoş” ifadelerini kullandı.

“İDOLÜM CORDOBA”

Benim idolüm Oscar Cordoba’ydı. Boca Juniors’ta oynamaya başladığından beri onu çok yakından takip ettim. Ulusal ekipte de Facha Carini’yi hoşlanıyordum.

“EN İYİ HATIRALARI ULUSAL TAKIMDA YAŞADIM”

Bir oyuncunun başına gelebilecek en iyi şey, ulusal ekip formasıyla kupa kazanmaktır. Bu sebeple Uruguay ile 2011’de kazandığımız Copa Amerika ve 2010 Dünya Kupası’ndaki galibiyetimiz, benim en iyi anılarım.

“KONUTTA HAPSOLMUŞ GİDİŞATTAYIM”

1,5 aydır konuta hapsolmuş gidişattayım. 2 hafta evvel idman seanslarına başladık ve Pazartesi günü tüm ekip dostlarımla çalışmaya başlayacağız. Zira ligin geri dönmesine karar verildi.

Galatasaraylı kaleci Fernando Muslera: Boca Juniors'tan transfer teklifi almadım



Sosyal Medyada Paylaşın:


BİRDE BUNLARA BAKIN



Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?