• DOLAR
  • EURO
  • ALTIN
  • BIST


Serdar Gürler’e büyük tepki!

Serdar Gürler’e büyük tepki!

Transfer döneminde olaylı bir şekilde İttifak Holding Konyaspor’dan Medipol Başakşehir’e transfer olan Serdar Gürler, Ahmet Çalık’ın hayatını kaybetmesinin ardından ertelenen maçta yaptığı hareketle olay oldu. Konyaspor camiası Serdar Gürler’e büyük tepki gösterdi.

SERDAR GÜRLER’E BÜYÜK TEPKİ! YAPTIĞI HAREKET OLAY OLDU

Spor Toto Süper Lig’in 21. haftasının erteleme maçında Serdar Gürler’in hareketi Konyaspor cephesinin tepkisini çekti. Ahmet Çalık’ın hayatını kaybetmesi sebebiyle ertelenen maçta Serdar Gürler’in hareketi gündeme bomba gibi oturdu.

TRANSFERİ OLAY OLMUŞTU

Konyaspor’dan Başakşehir’i transferi olay olan Serdar Gürler, Medipol Başakşehir-İttifak Holding Konyaspor karşılaşmasını yeni takımıyla eski takımına karşı forma giydi.

KONYASPOR İLK ETAPTA SICAK BAKMAMIŞTI

Sezon başında Antalyaspor’dan, Konyaspor ‘a transfer olan Serdar Gürler ilk yarıdaki 4 gol, 8 asistlik performansıyla dikkatleri üzerine çekti. 30 yaşındaki futbolcu için devre arasında Başakşehir devreye girdi, Yeşil-Beyazlılar ise ilk etapta bu transfere sıcak bakmadı.

KONYASPOR CAMİASI TEPKİ GÖSTERMİŞTİ

Sezonun flaş ekibi olan Konya takımı güçlendirmek için çalışmalara devam ederken, Başakşehir’in ilgisinin resmileşmesi sonrasında Serdar’ın da transfer için ısrarcı olması Yeşil-Beyazlılar’ın elini zayıflattı. İstanbul ekibi 802 bin Euro’luk serbest kalma bedelini ödeyince transfer gerçekleşti. Bu transfer sonrasında Konyaspor camiası, Serdar’a görüşmeler sürecindeki tutumu ve takımı hedef yolunda yalnız bırakması nedeniyle tepki gösterdi.

AHMET ÇALIK İÇİN ERTELENEN MAÇIN ARDINDAN ÜÇLÜ ÇEKTİRDİ

Serdar bu akşam da Başakşehir-Konyaspor maçında eski takımına rakip oldu. Tecrübeli futbolcu 2-1 kazandıkları maçın ardından taraftarlarına üçlü çektirdi. Bu durum da özellikle sosyal medyada Konyaspor camiasının tepkisini çekti.

TARAFTARLAR SOSYAL MEDYADAN TEPKİ GÖSTERDİ
Sosyal medyada bazı taraftarlar “Yakışmadı. Yazıklar olsun” şeklinde yorumlar yaptı. Serdar Gürler’in Başakşehir’in maç sonu paylaşımında soyunma odasındaki sevinç gösterisi de tepkilere neden oldu.

ATTIĞI GOLÜ AHMET ÇALIK’A ARMAĞAN ETMİŞTİ

Serdar Gürler, Başakşehir’in Gaziantep FK’yı 2-0 mağlup ettiği karşılaşmada attığı golü hayatını kaybeden eski takım arkadaşı Ahmet Çalık’a adamıştı ve maç sonu duygusal anlar yaşamıştı.

(Milliyet/Skorer)

Sosyal Medyada Paylaşın:


BİRDE BUNLARA BAKIN



Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?