• DOLAR
  • EURO
  • ALTIN
  • BIST


Kız Çocuk Atlet Modelleri | Ribh Atlet

Kız Çocuk Atlet Modelleri | Ribh Atlet

Kız Çocuk atlet modelleri yüz de yüz pamuktan üretilmiştir. Doğal kumaş içeriğine sahiptir.  Ve bundan dolayı da yüksek pamuk oranı olduğundan kız çocuğunuzun cildini tahriş etmez. Pamuk kumaşı olduğundan rahat bir şekil de vücudu sarar. Pamuklu olduğundan terin hemen emilip atılmasını sağlar.  Sık yıkamaya dayanıklıdır. Yıpranma pamuklanma yapmaz. Üretimimiz kendi imalatımız olan ürünümüzdür. Ürünler kullanım […]

Kız Çocuk atlet modelleri yüz de yüz pamuktan üretilmiştir. Doğal kumaş içeriğine sahiptir.  Ve bundan dolayı da yüksek pamuk oranı olduğundan kız çocuğunuzun cildini tahriş etmez. Pamuk kumaşı olduğundan rahat bir şekil de vücudu sarar. Pamuklu olduğundan terin hemen emilip atılmasını sağlar.  Sık yıkamaya dayanıklıdır. Yıpranma pamuklanma yapmaz. Üretimimiz kendi imalatımız olan ürünümüzdür. Ürünler kullanım talimatlarına uygun olarak kullanılmalıdır. Ribh ürünleri Garanti kapsamındadır.  Aksi halde garantiye girmeyecektir.

Kız çocuğunuzun bedenine uygun olarak bedeni almanızı tavsiye ederiz. Kız çocuk iç çamaşırların da satın alırken çocuğun bedenini almalısınız. Dar alırsanız sıkabilir sıkmayan bedeni tercih etmelisiniz. Ve uygun modeli seçiniz. Atlet çeşidi çocuklarda pamuklu tercih edilmelidir. Pamuk ürünler teri daha çabuk emer.

Kız Çocuk Atlet Ürün Fiyatı

Kız çocuk atletler bütün bütçeye uygun olduğundan hem uygun hem de garantilidir. Doğal ürünlerdir. Çocuk atlet ürünleri model ve yaş aralığına göre farklılık göstermektedir. Ürünlere kolay ulaşabilmek ve alabilmek için https://www.ribh.com.tr/kiz-cocuk-atlet sitesinden rahatlıkla ulaşabilir, kız çocuk atlet fiyatları hakkında bilgi alabilir ve sipariş verebilirsiniz.

 

Sosyal Medyada Paylaşın:


BİRDE BUNLARA BAKIN



Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?