• DOLAR
  • EURO
  • ALTIN
  • BIST


Kalifiye Personel Üstün Hizmet

Kalifiye Personel Üstün Hizmet

Rezervasyon sürecinden itibaren Loss Hotel, konukları ile yakından ilgilenmektedir. Pandemi sağlık prosedürleri kapsamında gerekli önlemler alınmakta ve misafirlerimizin varış bilgileri uyarınca karşılama yapılmaktadır. Ayrıca yabancı dil yeterliliğine sahip personelimiz, sürekli eğitimlere alınmakta ve gelişen çağa ayak uydurmaktadır. Gün içerisinde telefon ile ya da canlı destek hattımızla 7/24 hizmet sunuyoruz. Misafirinizi, misafirimiz olarak gören hizmet ve […]

Rezervasyon sürecinden itibaren Loss Hotel, konukları ile yakından ilgilenmektedir. Pandemi sağlık prosedürleri kapsamında gerekli önlemler alınmakta ve misafirlerimizin varış bilgileri uyarınca karşılama yapılmaktadır. Ayrıca yabancı dil yeterliliğine sahip personelimiz, sürekli eğitimlere alınmakta ve gelişen çağa ayak uydurmaktadır. Gün içerisinde telefon ile ya da canlı destek hattımızla 7/24 hizmet sunuyoruz. Misafirinizi, misafirimiz olarak gören hizmet ve […]

Rezervasyon sürecinden itibaren Loss Hotel, konukları ile yakından ilgilenmektedir. Pandemi sağlık prosedürleri kapsamında gerekli önlemler alınmakta ve misafirlerimizin varış bilgileri uyarınca karşılama yapılmaktadır. Ayrıca yabancı dil yeterliliğine sahip personelimiz, sürekli eğitimlere alınmakta ve gelişen çağa ayak uydurmaktadır. Gün içerisinde telefon ile ya da canlı destek hattımızla 7/24 hizmet sunuyoruz. Misafirinizi, misafirimiz olarak gören hizmet ve konaklama prensibimiz esenyurt istanbul oteller arasında, kuruluştan bu yana değişmemiştir. Yani gönül rahatlığıyla misafirinizi bize emanet edebilirsiniz.

Gönül rahatlığıyla söyleyebiliriz ki; Loss Hotel, Esenyurt Otel Ücretleri konusunda, benzerlerine göre çok daha üstün bir personel kalitesine sahiptir.

Temizlik Tamam Peki Ya Rahatım?

Soru: Pandemi belasıyla beraber adeta diken üstünde yaşıyoruz. Değil başka bir şehirde kalmak, evimizden dışarı adım atarken korkuyoruz. İşim nedeniyle İstanbul’a gelmek zorundayım. Esenyurtspa otelleri fiyatları içinde dikkatimi çektiniz ama size güvenebilir miyim?

Cevap: Emin olun bizler de sizler kadar tedirginiz. Tedirginliğimizin nedeni, misafirlerimizin sağlığı…  Pandemi prosedürleri ve hijyen ekipmanları sürekli değişiyor. Loss Hotel olarak, gelişmeleri ve yenilikleri yakından takip ediyor ve anında aksiyon alıyoruz. Sağlık aplikasyonları ile durumunuzu rezervasyon sürecinden itibaren takip ediyoruz. Maske, mesafe ve temizlik üçgeninin dışına asla çıkmıyoruz. Kullandığımız sterilizasyon ve kişiye özel temizlik ürünlerinin hepsi sertifikalı. Bina dışı, içi ve odalarımız sürekli steril hale getirilmektedir ancak bu işlemler sırasında rahatınızı ön plana alıyoruz.

Yeme ve içme alanında kullandığımız hammaddeler belgelidir ve yine gerekli işlemler yapıldıktan sonra içeri alınmaktadır. Yine, personelimizin sağlık durumu ve hijyen koşulları da yakından takip edilmektedir. Esenyurt Otel Fiyatları için, hijyen konusuna çok daha yoğun önem veren Loss Hoteli gönül rahatlığıyla seçebilirsiniz.

Farklı Alanlarda Aynı Kalite

Soru: Eşimle bir haftalık tatile çıkacağız ve açıkçası Esenyurt Otel Ücretleri arasında, uygunluğunuz ile dikkatimi çektiniz. Ancak hangi alanlarda hizmet verdiğinizi merak ediyorum. Eğlenceli vakit geçirebilecek miyiz?

Cevap: Eşinizle geçireceğiniz zaman için size eğlence, huzur, rahatlı ve güven vaat ediyoruz. Esenyurtsuit otel odalarımız ve tesisimiz içinde sunduğumuz pek çok farklı hizmet ile hoş vakit geçireceğinize emin olabilirsiniz.  Loss Hotel, 3 farklı oda tipine sahiptir. Sizin için uygun olan 2 kişilik oda dışında, kalabalık gruplar için ayrı, tek misafirlerimiz için ayrı seçenekler bulunmaktadır.

Otel mimarisi olarak butik otel rahatlığını ve sıcaklığını ilke edindik. Buna uygun olarak ta kalacağınız odaları, ferahlık ve kullanım kolaylığı doğrultusunda dekore ettik. Sigara içilmeyen odalarımız klimaya ve iyi havalandırma şartlarına sahiptir. Odanızda ya da otel içinde ücretsiz kullanabileceğiniz wi-fi hizmetimiz bulunmaktadır. Yine her odada Kablo Tv vardır. 7/24 personelimiz ile iletişime geçerek isteklerinizi iletebilirsiniz. Yine, odanızda bulunan ve size özel güvenlik kasalarını da değerli eşyalarınız için kullanabilirsiniz.

Loss Hotel, Esenyurt Otel Fiyatları içinde oldukça cüzi bir miktara kahvaltı hizmeti sunmaktadır. Bunun dışında, odalarımızda sıcak ve soğuk içecek servisleri de vardır.

Aracınız ile geldiyseniz, güvenlikli ve ücretsiz otoparkımızdan faydalanabilirsiniz. Eğer başka bir ulaşım aracıyla geldiyseniz, Loss Hotel esenyurt apart, konum olarak her türlü aktiviteniz için oldukça elverişlidir. Uçak ile dönüşleriniz için ücretsiz havaalanı transfer hizmetimizden faydalanabilirsiniz. Kendi aracınız ile ayrılacaksanız, her türlü ana yola ve ulaşım imkânına kolaylıkla erişebilirsiniz.

Sizin ya da eşiniz için sunduğumuz spa hizmeti de esenyurtspa otelleri fiyatları içerisinde bulunmaktadır. Odalarınıza özel banyo yanında temizlik ve bakım kitleri ve nevresim takımları düzenli olarak yenilenmektedir.

Gördüğünüz gibi Esenyurt Hotel Ücretleri konusunda, hizmet çeşitliliğimiz ile farklı bir konumdayız.

Bize Ulaşmak Sandığınızdan da Kolay

Soru: Erken rezervasyon özelliğiniz ve avantajlarınız dikkatimi çekti. Bu konuda, başka oteller ile sorunlar yaşadım. Sizinle daha detaylı konuşmak ve kafama takılan şeyleri sormak istiyorum. Çünkü Esenyurt Otel Fiyatları araştırmamda, benzerlerinizden hayli öne çıktınız. Size ulaşabilmemin kolay bir yolu yok mu?

Cevap: Loss Hotele ulaşmak sandığınızdan çok daha kolay. Politikamız gereği sizlerle açık, şeffaf ve sürekli iletişimi tercih etmekteyiz. Bu doğrultuda çağa uygun iletişim kanallarını aktif olarak kullanmaktayız. Bizi, İnstagram adresimizden takip ederek ya da mail adresimiz ile iletişime geçerek takip edebilirsiniz. Böylece esenyurt otel fırsatları alanında sunduğumuz kampanya ve fiyat avantajlarından kolayca haberdar olabilirsiniz.

Loss Hotel internet sitesinde bulunan erken rezervasyon bölümü ile ön girişinizi yapabilirsiniz. İnternet rezervasyon işlemleriniz yüksek sanal güvenlik önlemleri ile maskelenmekte ve hırsızlık, dolandırıcılık gibi olayların önüne geçilmektedir. Eğer size uygun fiyat avantajlarımızdan faydalanmak istemez veya başka bir sebeple vazgeçerseniz, kesintisiz bir şekilde para iadesi yapılmaktadır.

Bunun dışında, kafanıza takılan herhangi bir başka konu olursa; internet sitemizdeki canlı destek hattımızdan bizlere ulaşabilirsiniz. İletişim konusunda daha gelenekçi iseniz telefon numaralarımızdan bize ulaşabilirsiniz.

Güzelyurt Mahallesi, Fatih Caddesi, Numara:73’te bulunan adresimize bizzat gelebilir ve esenyurtsuit otel imkân ve ayrıcalıklarını yerinde görebilirsiniz.

Gördüğünüz gibi bize ulaşmak ve her konuda bilgi almak sandığınızdan da kolay.

Eşsiz bir tatil deneyimi veya yorucu bir günün ardından dinlenme fırsatı… Şehrin içinde, gürültünün dışında bir huzur ortamı…  Alanında uzman personel ve geniş hizmet seçenekleriyle evinizden daha konforlu ve güvenli bir yaşam alanı… Aileniz ya da kendiniz için eşsiz bir konaklama deneyimi ve Esenyurt Otel Fiyatları arasında sizin için en uygun için seçim. Loss Hotel ile ilkleri yaşayacaksınız. https://losshotel.com/

Sosyal Medyada Paylaşın:


BİRDE BUNLARA BAKIN



Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?