• DOLAR
  • EURO
  • ALTIN
  • BIST


Manchester United, Watford deplasmanında dağıldı!

Manchester United, Watford deplasmanında dağıldı!

İngiltere Premier Lig 12. haftasında Watford’a konuk olan Manchester United ağır bir mağlubiyet aldı. Ligde oynadığı son 5 maçın dördünü kaybeden Manchester United’da teknik direktör Ole Gunnar Solskjaer’in koltuğu sallantıda…

Ligde ve Avrupa’da kötü günler geçiren Manchester United, milli aranın ardından Watford deplasmanına konuk oldu. Alt sıralarda yer alan rakibi karşısında etkisiz bir oyun oynayan Manchester United, deplasmandan 4-1’lik mağlubiyetle ayrılarak ağır bir darbe aldı.

Ev sahibi Watford’un 9. dakikada bulduğu gol VAR kararıyla iptal edilirken 11. dakikada Ismaila Sarr penaltıyı kaleci David de Gea’ya nişanladı. United karşısında maça müthiş başlayan Watford, 28’de Joshua King ve 44’te Ismaila Sarr’ın golleriyle soyunma odasına 2-0 öne girdi. İkinci yarının başında 50. dakikada Donny van de Beek ile skoru 2-1’e getiren Manchester United, 69’da kaptan Harry Maguier’ın ikinci sarı karttan kırmızı kart görmesiyle 10 kişi kaldı.

Eksik olmasına rağmen beraberlik için çabalayan Manchester United, 90+2’de Joao Pedro ve 90+6’da Emmanuel Dennis’in golleriyne engel olamayınca sahadan 4-1’lik mağlubiyetle ayrıldı. Ligde oynadığı son 5 maçta 4 mağlubiyet-1 beraberlik alan Manchester United 17 puanda kalırken lider Chelsea ile arasındaki fark 12’ye yükseldi. Watford ise, 13 puana ulaştı.

SOZCU.COM.TR

Sosyal Medyada Paylaşın:


BİRDE BUNLARA BAKIN



Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?