• DOLAR
  • EURO
  • ALTIN
  • BIST


Berke Özer derbi sonrası gözyaşlarını tutamadı

Berke Özer derbi sonrası gözyaşlarını tutamadı

Galatasaray derbisinde Fenerbahçe kalesini koruyan Berke Özer, maçın bitiş düdüğü ile birlikte gözyaşlarına hakim olamadı.

Süper Lig’in 13. haftasında Fenerbahçe’nin deplasmanda Galatasaray’ı 2-1 mağlup ettiği karşılaşmada sarı-lacivertli ekibin kalesini koruyan Berke Özer, başarılı performansı ile göz doldurdu. Kariyerinde ilk kez Galatasaray derbisinde Fenerbahçe forması giyen Berke Özer, maç sonrası duygusal anlar yaşadı. Galatasaray’ın Feghouli, Cicaldau ve Diagne ile yakaladığı net pozisyonlarda kalesini gole kapatan Berke Özer, maçın bitiş düdüğü ile birlikte gözyaşlarına boğuldu. Galatasaray’ın tecrübeli kalecisi Fernando Muslera, 21 yaşındaki kaleciyi maç sonrası yanına kadar giderek tebrik etti.

“BİRAZCIK DUYGUSALIM”

Berke Özer, maç sonrası yaptığı açıklamada “Benim için mucize gibi bu atmosferde bu sahada olabilmek. Birazcık duygusalım. Takım arkadaşlarımıza, hocamıza, başkanımıza, taraftarlarımıza teşekkür ediyorum. Bundan sonraki yürüyüşümüze herkes şahitlik edecek” ifadelerini kullandı.

Çok ihtiyacı olan bir galibiyet aldıklarını belirten Berke Özer “Doktorlarımıza teşekkür ediyorum. Günde 2 serum yedim. Çok ateşli hastaydım. 1 gün antrenmanla maça çıktım. Her şartta bu maça çıkardım. Ben 21 senedir her Fenerbahçe maçında bu kaleyi koruyordum zaten” dedi.

(Sözcü)

Sosyal Medyada Paylaşın:


BİRDE BUNLARA BAKIN



Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?