• DOLAR
  • EURO
  • ALTIN
  • BIST


Fransız basını, G.Saray’ın Youcef Belaili’ye teklif yaptığını yazdı

Fransız basını, G.Saray’ın Youcef Belaili’ye teklif yaptığını yazdı

Yeni sezon evveli transfer çalışmalarına devam eden Galatasaray gündemine Cezayirli futbolcu Youcef Belaili’yi almıştı. Suudi Arabistan takımı Al Ahli ile olan kontratını feshetmek için görüşmeler yapan yıldız futbolcuda sıcak bir büyüme yaşandı. Son Dakika: Haziran ayı nakdi fiyat dayanağı ödemeleri 8-10 Temmuz’da yapılacak Kurban Bayramı’nda caddeye çıkma yasağı olacak mı? Bilim Heyeti Abonesi tek koşula […]

Yeni sezon evveli transfer çalışmalarına devam eden Galatasaray gündemine Cezayirli futbolcu Youcef Belaili’yi almıştı. Suudi Arabistan takımı Al Ahli ile olan kontratını feshetmek için görüşmeler yapan yıldız futbolcuda sıcak bir büyüme yaşandı.

Son Dakika: Haziran ayı nakdi fiyat dayanağı ödemeleri 8-10 Temmuz’da yapılacak
Kurban Bayramı’nda caddeye çıkma yasağı olacak mı? Bilim Heyeti Abonesi tek koşula bağladı
Borcunu ödemeyen dostunu sopa ve satırla öldüresiye hırpaladı! O anlar anbean kamerada

Fransız medyasından Foot Mercato, Galatasaray’ın oyuncuya ilk önerisini yaptığını duyurdu. 28 yaşındaki kanat oyuncusunun da kulübü 2022’ye kadar kontratı bulunmasına karşın Avrupa’ya dönmek istediği ve bu öneriye sıcak baktığı bildirildi.

ASLAN EMOJİSİ PAYLAŞMASI COŞKU YARATTI

Bu arada Cezayirli futbolcu da geçtiğimiz günlerde sosyal medya hesabı üzerinden aslan emojili bir paylaşıma imzasını atarak transfer söylentilerini alevlendirdi.

Sezon başında Tunus’un Esperance ekibinden Al Ahli’ye transfer olan 28 yaşındaki oyuncu sol sarih pozisyonunda vazife yapıyor.

Belaili, bu sezon çıktığı 18 maçta 5 gol atıp 3 de asist yaptı.

Sabah



Sosyal Medyada Paylaşın:


BİRDE BUNLARA BAKIN



Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?