• DOLAR
  • EURO
  • ALTIN
  • BIST


Galatasaray, Milan’ın 10 numarası Hakan Çalhanoğlu’nu gündemine aldı

Galatasaray, Milan’ın 10 numarası Hakan Çalhanoğlu’nu gündemine aldı

Metin Oktay, Hagi ve Sneijder gibi efsane futbolcuların giydiği Galatasaray’ın 10 numarası hali hazırda Younes Belhanda’da. Belhanda, sarı-kırmızılılarda devam etmek istese de idarenin Faslı futbolcuyu iyi bir sayıya elden çıkarmaya çalıştığı öğreniliyor. Ve yerine düşünülen yeni 10 numara da belirli oldu: Hakan Çalhanoğlu… Son Dakika: Beşiktaş, 2 futbolcunun koronavirüse yakalandığına söyledi. Bülent Arınç’a sarih sarih […]

Metin Oktay, Hagi ve Sneijder gibi efsane futbolcuların giydiği Galatasaray’ın 10 numarası hali hazırda Younes Belhanda’da. Belhanda, sarı-kırmızılılarda devam etmek istese de idarenin Faslı futbolcuyu iyi bir sayıya elden çıkarmaya çalıştığı öğreniliyor. Ve yerine düşünülen yeni 10 numara da belirli oldu: Hakan Çalhanoğlu…

Son Dakika: Beşiktaş, 2 futbolcunun koronavirüse yakalandığına söyledi.
Bülent Arınç’a sarih sarih soruldu: FETÖ’cü müsünüz?
Fenerbahçe’den dağılan Max Kruse’nin sosyal medyadaki Stuttgart paylaşımı dikkat çekti

Fatih Terim, ulusal ekibe ilk kere kendisinin aldığı oyuncunun transferini istiyordu. Oyuncunun da Milan’dan ayrılık istikametinde ışık yakması üzerine Cimbom, süre kaybetmeden devreye girdi.

Hakan’ın menajeri Gordon Stipic, Milan’ın 2021’de bitecek sözleşmesini uzatmak için kendileriyle görüşmediğini, oyuncusunun Şampiyonlar Ligi’ni kastettiğini açıkladı.

GALATASARAYLI OLDUĞUNU AÇIKLAMIŞTI

Yeni sezonda şampiyonluğa oynayacak kadronun iskeletini Hakan Çalhanoğlu’nun üzerine kurmayı planlayan Terim de transfere onay verdi. Belhanda’nın satılmasıyla oluşacak bonservis ve ücret bütçesi ulusal yıldıza aktarılacak. Her fırsatta Galatasaraylı olduğunu belirten Hakan’ın da iyi bir projeye ‘Evet’ diyeceği konuşuluyor.

Kaynak: Sporx



Sosyal Medyada Paylaşın:


BİRDE BUNLARA BAKIN



Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?