• DOLAR
  • EURO
  • ALTIN
  • BIST


Lakers’ın eski yıldızı Shannon Brown, evine giren iki kişiye tüfekle ateş açtı

Lakers’ın eski yıldızı Shannon Brown, evine giren iki kişiye tüfekle ateş açtı

Kobe Bryant ve Pau Gasollü Lakers ile 2 NBA şampiyonluğu bulunan Shannon Brown, izinsiz biçimde evine giren iki şahsa tüfekle ateş açtığı bahanesiyle tutuklandı. The Atlanta Journal-Constitution’ın haberine göre; Lakers daha önceki point guardı, bir çiftin evine girmeye çalıştığını iddia ederek onlara ateş açtı. “ARKALARINDAN ATEŞ ETMİŞ” Teğmen Philip Nelson söylemesinde “Çift, satılık konut aradığı […]

Kobe Bryant ve Pau Gasollü Lakers ile 2 NBA şampiyonluğu bulunan Shannon Brown, izinsiz biçimde evine giren iki şahsa tüfekle ateş açtığı bahanesiyle tutuklandı.

The Atlanta Journal-Constitution’ın haberine göre; Lakers daha önceki point guardı, bir çiftin evine girmeye çalıştığını iddia ederek onlara ateş açtı.

“ARKALARINDAN ATEŞ ETMİŞ”

Teğmen Philip Nelson söylemesinde “Çift, satılık konut aradığı için konuta girmiş. Ön kapı sarih olduğu için konutu dolaşmak istemişler. Shannon Brown onları görüp tüfeğini onlara yöneltmiş. Daha sonra gitmelerine izin vermiş ancak giderken arkalarından ateş etmiş” ifadelerini kullandı.

Shannan Brown’un kefaletle özgür vazgeçildiği vakada kimsenin yaralanmadığını ve konutta boş kovan bulunduğu söylendi.

Sosyal Medyada Paylaşın:


BİRDE BUNLARA BAKIN



Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?