• DOLAR
  • EURO
  • ALTIN
  • BIST


Özcan Deniz ile Feyza Aktan’ın boşanma protokolünde ilginç madde

Özcan Deniz ile Feyza Aktan’ın boşanma protokolünde ilginç madde

Şarkıcı ve oyuncu Özcan Deniz’den olaylı bir şekilde boşanan Feyza Aktan yaşadıklarını anlattı. ‘2. Sayfa’ adlı magazin programına konuşan Aktan, “Özcan’ın gücü karşısında çaresiz ve çıplak kaldım” dedi. Aktan, Deniz’in boşanma protokolüne eklettiği “Sevgilisi” maddesini de açıkladı.

Özcan Deniz’in oğlu Kuzey’i almak için açtığı velayet davasını kazanan Feyza Aktan, ‘2. Sayfa’ programına içini döktü.

“ÖZCAN DENİZ TÜM GÜCÜYLE ÜZERİME GELDİ”

Deniz’in kendisini hem yargı önünde hem de sosyal medyada zor durumda bıraktığını söyleyen Feyza Aktan, şu ifadeleri kullandı:

* Velayet davası bir anneye yapılabilecek en kötü şeylerden bir tanesi. Ben sadece velayet davasıyla tek başına uğraşmadım. Özcan Deniz bana şöyle bir niyetle geldi: Ben dahil olmak üzere avukatlarım, ailem, yakın çevrem, maddi gücüm ve medya gücümü de yanımı alarak hep birlikte üstüne geleceğim. Seninle hem mahkemeler karşısında hem de medya karşısında elimden geldiğince uğraşacağım gibi bir niyetle geldi.

* Benim bütün bu donanımların karşısında elimde bulunan tek şey haklı olmamdı. Bunun dışında çok çıplak kaldım. Özcan her mahkeme günü adliyeye koruma ordusuyla giriyor ve yetmeyecek olacak ki adliyenin güvenlik memurları da onun yanında yer alıyorlar. Bir taraftan da adliyeye giden basın mensubu arkadaşlarla devamlı olarak iletişim halindeler ki çıkacak haberlerin sürecini yönetebilsinler.

“GÜÇLÜ BİR ADAMLA KARŞI KARŞIYA GELDİM”

* Bunlara baktıkça ne kadar güçlü bir adamla karşı karşıya geldiğimi görüyorum. Ya bu gücün altında kalırsam ya haklılığımı ispat edemezsem diye hep bir panik halinde oluyorum. Duruşmada duyduğunuz onlarca ithamları eve gidene kadar sindirmek zorundayım çünkü evde beni bekleyen bir oğlum var. Sorumluluğumdan dolayı çocuğuma bir şey belli etmemeye çalıştım.

“HERKES BİR HEDEFE KİTLENDİ VE VİCDANLAR BİR TARAFA BIRAKILDI”

* Televizyonlarda insanlar benim hakkımda çok ağır ithamlarda bulunuyor, telefonu elime aldığımda hakkımda anketler düzenleniyor, fotoğraflarımın altına hakaret boyutuna gelecek kadar ağır yorumlar yapılıyor. Herkes bu çorbada bir tuzunun olmasını istedi ve hedefe kilitlendi. Hedefleri de çocuğumun benden alınması. Bu hedefe ulaşabilmek için de vicdanlar bir tarafa bırakıldı.

* Bunların karşısında kendime hep bu bir süreç ve bitecek, hayat boyu böyle sürmez dedim. Çok zor bir süreç yaşadım. Bana bunları yapanların birçok kadın ve anneydi. Hiç empati kuramadılar. Tüm bu süreç çok derin bir kaybetme duygusu bıraktı. Açılan velayet davası da ne mağdur edilen bir baba ne de çocuğuna bakmayan bir anne olduğu için değil. Sadece bu olayın parçasıydı.

“BÜTÜN DELİLLERİ SUNDUM”

Özcan Deniz’i evinin otoparkında darbettiği için yargılandığı görüntü hakkında da konuşan Aktan, sözlerine şöyle devam etti:

* Bu dava bana açılan ilk davaydı. Velayet davasından da önce. Maddi kaynaklı bir davaydı. Yaşadığım sitede Özcan’a ait 3 tane konut var. Bir tanesi kendisinden bağımsız diğer iki tanesi de ikiz villa. Hamileyken Özcan bu ikiz evlerin arasındaki duvarı açıp tek ev haline getirmek istedi. Boşanırken ben bu evden çıkmak istedim ama Özcan kalmam için ısrar etti. Bana ‘oğlumuz burada doğdu, burada büyüsün’ dedi. Boşanırken de sözleşmeye dairelerden tek bir tanesinde oturum hakkım olduğu yazıldı. Ayrılırken bu nokta dikkatimi çekmemişti.

(Sözcü)

Sosyal Medyada Paylaşın:


BİRDE BUNLARA BAKIN



Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?