• DOLAR
  • EURO
  • ALTIN
  • BIST


Cumhurbaşkanı Erdoğan corona virüse yakalandı

Cumhurbaşkanı Erdoğan corona virüse yakalandı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, kendisinin ve eşi Emine Erdoğan’ın corona virüs testinin pozitif çıktığını duyurarak “Dualarınızı bekliyoruz” dedi.

Sözcü’de yer alan habere göre;Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Twitter’dan yaptığı açıklamada, kendisinin ve eşinin corona virüs testlerinin pozitif çıktığını açıkladı.

Erdoğan, “Bugün hafif belirtiler üzerine eşimle birlikte yaptırdığımız COVID-19 testimizin sonucu pozitif çıktı. Omicron varyantı olduğunu öğrendiğimiz hastalığı hamdolsun hafif geçiriyoruz. Görevimizin başındayız. Çalışmalarımıza evde devam edeceğiz. Dualarınızı bekliyoruz” ifadelerini kullandı.

EMİNE ERDOĞAN: ANCA BERABER KANCA BERABER

Emine Erdoğan da sosyal medya hesabı üzerinden açıklamada bulundu.

Emine Erdoğan, “Anca beraber, kanca beraber. İnşallah en kısa sürede bu hastalığı Tayyip beyle birlikte atlatacağız. Dualarınızı bekliyoruz” ifadesini kullandı.

TÖRENE VİDEO KONFERANSLA KATILDI

Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, Zonguldak-Kilimli Yolu Prof. Dr. Şaban Teoman Duralı tünellerinin açılışına corona virüsüne yakalandığı için gidemedi.

Törene Beştepe’den video konferansla katılan Erdoğan, “Gelişmelere göre enflasyon farklı başta olmak üzere, çalışanlarımızın kazançlarını korumaya devam edeceğiz” dedi ve şunları söyledi:

– Elektrik faturalarındaki şikayetlerin ardından en düşük tarifeyi 150’den 210 kilovata yükselttik. Milletimizin her derdi, her acısı bizim ilk önceliğimizdir. Hep birlikte paylaştığımız gibi külfeti de hep birlikte sırtlayacağız. Tabi bunun çalışanlarımızın, işçilerimizin sırtına binmesine izin vermeyeceğiz.

HAYAT PAHALILIĞI MESELESİNİ ÇÖZECEĞİZ

– Gereken inanca ruha sahip olan biziz. İnsanlar ve toplumlar gibi devletlerin de tarihlerinde önemli dönüm noktaları vardır. İşte Türkiye’de bir dönüm noktasından geçiyor. Bu dönemin sonunda büyük ve güçlü Türkiye olarak çıkacağız. Zonguldak’tan tüm Türkiye’ye söz veriyoruz. Darbecileri nasıl püskürttüysek, terörün başını nasıl ezdiysek, baronların ekonomi oyunlarını nasıl bozduysak, hayat pahalılığı meselesini çözeceğiz.

Sosyal Medyada Paylaşın:


BİRDE BUNLARA BAKIN



Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?