• DOLAR
  • EURO
  • ALTIN
  • BIST


Seren Serengil’in son hali görenleri endişelendirdi!

Seren Serengil’in son hali görenleri endişelendirdi!

Söylemezsem Olmaz programının sunucularından Seren Serengil, hemen hemen her açıklamasıyla gündem oluyor. Seren Serengil’in mide küçültme ameliyatı sonrası yaşadığı Dumping Sendromu ile mücadelesi de çok konuşuluyor. Geçtiğimiz gün Nişantaşı’nda görüntülenen Seren Serengil tarzıyla dikkat çekerken, kilosuyla da endişelendirdi.

Seren Serengil daima gündem olan açıklamalarının yanı sıra, son haliyle de adından sıkça söz ettiren isimlerden. Kilo verebilmek için geçirdiği ameliyatın ardından hala eski sağlığına dönemeyen ve Dumping Sendromuyla mücadele eden Seren Serengil görenleri endişelendirdi.

Bir arkadaşının doğum gününe katılan Seren Serengil, giyim tarzı ile dikkatleri üzerine çekti.Soruları yanıtsız bırakan Seren Serengil, gazetecilere “İyi akşamlar” dedikten sonra evinin yolunu tuttu.Zayıflamak uğruna gerçekleştirdiği operasyonlar sonrası sürekli kilo kaybı yaşadığı için ölümle burun buruna gelen Seren Serengil, geçtiğimiz aylarda tekrar ameliyat masasına yatmıştı.

HAYRANLARINI ÜZDÜ

Seren Serengil’in henüz eski kilosuna dönemediği gözlendi. Serengil’in hayranları, “Bu görüntün bizi üzüyor” ve “Eski Seren’i görmek istiyoruz” şeklinde yorumlarda bulundu.

SEREN SERENGİL’İN SON GÖRÜNTÜSÜ

(acunn.com)

Sosyal Medyada Paylaşın:


BİRDE BUNLARA BAKIN



Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?