• DOLAR
  • EURO
  • ALTIN
  • BIST


Burak Sergen’in eşi Nihan Ünsal hakkında flaş iddialar

Burak Sergen’in eşi Nihan Ünsal hakkında flaş iddialar

Oyuncu Burak Sergen’e eşi Nihan Ünsal’ın ihanet ettiği iddia edilmişti. Burak Sergen’in “Beni aldattı” dediği Nihan Ünsal’ın adının aşk dedikodularına karıştığı Özer Kaçmaz’ın eşi tv100’e açıklamalarda bulundu.

‘Sadakatsiz’ dizisinin Haluk Güçlü’sü Burak Sergen, nisan ayında koronavirüse yakalandı. 60 yaşındaki Sergen, bir ay süren yaşam savaşını kazandı ve taburcu oldu.

Ardından kendisinden 28 yaş küçük sevgilisi Nihan Ünsal’la evlendi. Aradan dört ay geçti, Film ve dizi senaryolarını aratmayan bir olay patlak verdi.

Ünsal’ın iş insanı Özer Kaçmaz’la sevgili olduğu ortaya çıktı, ihanetin boy boy fotoğrafları yayınlandı. Kaçmaz ile Ünsal, havalimanı ve bir AVM’de el ele görüntülendi.

Dizi çekimleri nedeniyle İstanbul’da olan Burak Sergen, kendisine açtığı güzellik merkezinin tadilatı nedeniyle İzmir’de olduğunu bildiği eşinin ihanetiyle sarsıldı ve hemen avukatı Uğur Sıtkı aracılığıyla boşanma davası açtı.
Sergen ile aralarında 25 yaş fark bulunan Nihan Ünsal ise Özer Kaçmaz’la el ele çekilen fotoğraflarının eski olduğunu, herhangi bir ihanet olayının yaşanmadığını savundu.

Peş peşe yaşanan olaylar magazin gündemine bomba gibi düşerken; Özer Kaçmaz’ın iki çocuğunun annesi Züleyha Şehitoğlu, tv100’e açıklamalarda bulundu:

“Özer Kaçmaz’la 2018’de boşandık, sonra yeniden barıştık ve aynı evde yaşamaya başladık. Bu kadın annesiyle bizim karşı dairemizde oturuyordu. Yani komşumuzdu. Özer’le kavgamız sonrası ben kızıp çocukları alıp annemin yanına gittim. O sırada bu kadın eşimi (Özer Kaçmaz) ‘Ben seni eskiden beri çok beğeniyordum’ deyip ayartmış. Eve girip çıkmaya başlamış. Burak Sergen’le de karı koca ilişkisi yaşamadığına, iki arkadaş gibi olduklarına eşimi ikna etmiş.”

Özer Kaçmaz ile Nihan Ünsal’ın fotoğraflarının eski değil, yeni çekildiğini belirten Züleyha Şehitoğlu şöyle devam etti:
“O fotoğraflar yeni, eşim nereye giderse bu kadın da oraya gidiyormuş. Burak Sergen’in hemşiresi de işin içinde. Eşim saftır, bu kadının kendisine aşık olduğuna inanmış ama şimdi her şeyi gördü. Burak Sergen’e ve bana yapılanlar yanlarına kalmasın. Burak Bey’in davasında da şahitlik yapmaya hazırım.”

Boşanma davası açan Burak Sergen şimdi de eşi hakkında uzaklaştırma kararı aldırdı. Sergen’in, Nihan Ünsal’a karşı açtığı boşanma davasında mahkeme; 6284 Sayılı Kanun kapsamında tedbir kararı verdi. Buna göre Nihan Ünsal, Burak Sergen’e herhangi bir iletişim aracı ile ulaşamayacak, evine ve çalışma alanı olan setlere yaklaşamayacak.(acunn.com)

Sosyal Medyada Paylaşın:


BİRDE BUNLARA BAKIN



Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?