• DOLAR
  • EURO
  • ALTIN
  • BIST


Cinsiyet değiştiren ünlü oyuncunun paylaşımındaki ameliyat izi dikkat çekti

Cinsiyet değiştiren ünlü oyuncunun paylaşımındaki ameliyat izi dikkat çekti

Cinsiyet değiştiren Kanadalı oyuncu Elliot Page, yaptığı paylaşımlar ile sosyal medyanın konuşulan isimleri arasında yer alıyor. 34 yaşındaki oyuncu, karın kaslarının gözüktüğü üstsüz bir fotoğrafını sosyal medyadan paylaştı.

Cinsiyet değiştirdikten sonra Ellen Page olan adını ‘Elliot Page’ olarak değiştiren oyuncu, dikkatleri üzerine çekmişti. Page, son dönemde yaptığı sosyal medya paylaşımlarıyla gündeme geliyor.

Elliot Page, geçtiğimiz hafta sonu üstsüz bir ayna selfie’si paylaştı. 34 yaşındaki Page’in karın kaslarının en son yaptığı üstsüz paylaşımdan bu yana gelişmesi dikkat çekti.

Oyuncunun paylaşımında bir başka konuşulan nokta da göğüslerindeki ameliyat izleriydi. Cinsiyet değiştirme operasyonu sırasında göğüslerini de aldıran Page’in operasyon izlerinin henüz tam olarak iyileşmediği görüldü.

DAHA ÖNCE DE PAYLAŞMIŞTI

Cinsiyet değiştirdikten sonra Elliot Page adını alan ünlü oyuncu Instagram sayfasında mayolu bir pozunu paylaşmıştı. Page’in mayosuyla bir erkek olarak verdiği bu ilk poza da takipçilerinden çok sayıda beğeni ve yorum geldi.

Takipçileri Elliot Page’e çok iyi göründüğünü söyleyen yorumlar yaptı. Birçoğu da mutlu ve keyifli bir yaz geçirmesini diledi. Page, çocukluğundan beri kendini bir erkek gibi hissettiğini bu yüzden cinsiyet değiştirme kararının ardından gerçek kimliğini bulduğunu belirtmişti.

Juno ve X-Men: Geçmiş Günler Gelecek gibi filmlerle sinema dünyasının en prestijli ödülleri olarak görülen Oscar’a aday gösterilen Kanadalı oyuncu Ellen Page, geçen yılın son ayında cinsiyet değiştirdiğini açıkladı. 33 yaşındaki Page, yeni isminin ise Elliot Page olduğu duyurdu.

Kaynak:acunn.com

Sosyal Medyada Paylaşın:


BİRDE BUNLARA BAKIN



Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?