• DOLAR
  • EURO
  • ALTIN
  • BIST


Hazar Ergüçlü’den Onur Ünlü paylaşımı

Hazar Ergüçlü’den Onur Ünlü paylaşımı

Yönetmen Onur Ünlü aşka geldi. Ünlü, Instagram’da sırayla oyuncu sevgilisi Hazar Ergüçlü’nün fotoğraflarını beğendi. Güzel oyuncu da bu durumu esprili bir şekilde takipçileriyle paylaştı.

Kendisinden 18 yaş büyük yönetmen Onur Ünlü ile aşk yaşayan oyuncu Hazar Ergüçlü, sosyal medya hesabından sevgilisi ile ilgili esprili bir paylaşımda bulundu.

Ergüçlü ile üç yıldır aşk yaşayan Ünlü, Instagram’dan sırayla sevgilisinin fotoğraflarını beğendi. 29 yaşındaki oyuncu da bu durumu takipçileriyle paylaşarak, “Arkadaşlar galiba bana yürüyüyor” ifadelerini kullandı.

Öte yandan Onur Ünlü ile mutlu bir birlikteliği olan Hazar Ergüçlü, geçtiğimiz günlerde ilişkisiyle ilgili samimi açıklamalarda bulunmuştu.

Marie Claire dergisine röportaj veren Ergüçlü, “Onur beni hep anda tutuyor. Normal sohbet ederken öyle bir şey söyler ki, aklında başka bir şey varken konuşmak söz konusu değildir. Bir cümlede anlatırsam, onunla kendim olmayı ve bununla gurur duymayı öğreniyorum” demişti.

“BRAD PITT Mİ, ONUR ÜNLÜ MÜ?” ‘İbrahim Selim ile Bu Gece’ programına konuk olan oyuncu Hazar Ergüçlü, “Brad Pitt mi, Onur Ünlü’yle mi paraşütten atlamak isterdin?” sorusuna “Ay, iğrençsiniz. Kalkıp, gidiyorum. Onur’cuğum tabii ki” yanıtını vermişti.

KÜRKLÜ POZLARI OLAY OLMUŞTU Geçtiğimiz aylarda da aynı kürkle çekildikleri fotoğrafları takipçileriyle paylaşan çiftin fotoğrafları, sosyal medyada gündem olmuştu.

“ONUR’DAN HER GÜN YENİ BİR ŞEYLER ÖĞRENİYORUM” Ergüçlü, “Onur tanıştığımız ilk günden itibaren hayatıma çok değerli şeyler kattı. Ondan her gün bir şeyler öğreniyorum. Bir o kadar da eğleniyoruz. Onur, benim süper kahramanım” demişti.

“GURUR DUYUYORUM” Onur Ünlü ise sevgilisini şu sözlerle anlatmıştı: Hazar ile birlikteyken her gün bir sürpriz yaşıyorum. Onunla birlikte olmaktan gurur duyuyorum.

“DÜNYANIN EN GÜZEL UZAYLISI” Ünlü yönetmen, Instagram hesabının hikaye bölümünden yayınladığı karelere, kalp emojileriyle birlikte, “Dünyanın en güzel uzaylısı” ve “Uzaydaki en güzel dünya” notlarını yazmıştı.

Kaynak:acunn.com

Sosyal Medyada Paylaşın:


BİRDE BUNLARA BAKIN



Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?