• DOLAR
  • EURO
  • ALTIN
  • BIST


Dermapenin Geniş Tedavi Skalası: Yüz Kusurlarından Selülite

Dermapenin Geniş Tedavi Skalası: Yüz Kusurlarından Selülite

Dermapen, yara izlerinin, sivilce izlerinin, çatlakların, kırışıklıkların, ton değişimlerinin görünümünü iyileştirmek ve cildi gençleştirmek için ciltte izsiz iyileşme ve doğal kolajen üretimini destekleyen bir cilt mikro iğneleme tedavisidir.

Dermapen, günümüzde mevcut olan en yenilikçi cilt gençleştirme tedavilerinden biridir.

Yaşlandıkça kollajen ve elastinin büyümesini uyaran fibroblast hücrelerinin üretiminin azalması, cildin sarkmasına, kırışıklıkların ve ince çizgilerin ortaya çıkmasına ve cildin gevşemesine neden olur. Daha sağlıklı ve genç görünen bir cilt için kolajen ve elastin üretimini uyarmak çok önemlidir ve bu Dermapen cilt iğneleme tedavisinin temel mantığıdır. İğnelerinin yaptığı kontrollü mikro yaralanmalarla dermapen, ciltteki sorunları tedavi eder ve daha genç ve sağlıklı bir cildin oluşmasını sağlar.

Dermapenin Avantajları Neler?

Dermapen, yeni bir tedavi yöntemidir. Gözler, ağız, yanaklar, boyun ve dekolte çevresindeki ince çizgiler ve kırışıklıkları tedavi eder. Dermapen buradaki sivilce izleri, güneş lekeleri, ince çizgiler ve kırışıklıklar, büyük gözenekler, yara izleri ve düzensiz cilt tonunu gidermede kullanılır. Karın, ellerin arkası ve kollar gibi vücudun diğer bölgelerinde de etkilidir. Bunların dışında yüz germe izleri, karın yaraları, meme plastik cerrahi izleri, liposuction sonrası izler, ortopedik yara izleri, çatlaklar ve yanık izleri dahil olmak üzere tüm yara izleri güvenle tedavi edilebilir. Ayrıca göğüslerde ve vücutta oluşan çatlaklar ve gevşek vücut derisini de iyileştirir.

Cildin iyileştirilmesinde birçok faydası olan dermapeni seçmek ve plastik cerrahiye yönelmemek için pek çok sebep vardır. Öncelikle dermapenin ağrısız ve yan etkisiz tedavisiyle gençleşmiş ve dolgun bir cilt sağlanır. Hijyeni artıran ve hastalıkların bulaşmasını önceleyecek şekilde tek kullanımlık iğneler kullanılmaktadır. İğnelerin derinliği ve titreşim seviyesi ayarlanabilir ve bu, hastanın ihtiyaçlarına göre özelleştirilmiş bir tedaviye izin verir. Dermapen, burun çevresi, göz çevresi, dudak çevresi gibi ulaşılması zor bölgeleri rahatlıkla tedavi edebilir. İğneler, yara dokusuna kolayca nüfuz edebilmesi için dikey olarak enjekte edilir ve bu sayede hastada sadece biraz ağrı ve kızarıklık ortaya çıkar.

Dermapenin avantajlarından biri de selülit masajı yapmasıdır. Selülit hem erkekleri hem de kadınları etkileyebilir ancak yağ, kas ve bağ dokusunun farklı dağılımları nedeniyle kadınlarda daha yaygındır. Kadınların %80 ila 90’ı hayatlarının bir noktasında selüliti tecrübe eder. Dermapen, kadınların genel olarak mustarip olduğu selüliti selülit masajıyla tedavi etmesiyle öne geçer. Selülitli bölgeye bir anti-selülit kreminin sürülmesiyle dermapen daha sağlıklı, daha kalın ve daha sıkı bir cilt oluşturulur. Cildin kalınlaşmasıyla cilt daha pürüzsüz ve düzgün hale gelir ve böylece selülit masajı sayesinde selülit görünümü azalır. Selülit masajının etkisi uzun sürelidir.

Dermapen İşlemi Süreci

Mikro İğneli dermapen cilt tedavisi, ciltte küçük delikler açmak için küçük iğneler kullanan çok işlevli bir tedavidir. Dermapenin saniyede açtığı 1300 delikle, vücudu yara iyileştirme tepkisi oluşturmaya ve cilt hücrelerini yenilemeye teşvik eder. Cildiniz onarılırken, serum büyüme faktörleri yeni kolajen ve elastin gelişimini uyarır. Bu tedavi en çok sivilce ve cerrahi yara izi, genişlemiş gözenekler, ince çizgiler ve kırışıklıklar, gevşek ve elastik olmayan cilt ve çatlaklarla mücadele etmek için kullanılır.

Dermapen işleminde cilt 6-8 hafta içerisinde gençleşmeye başlar ve zamanla iyileşmeye devam eder. Cildiniz her 45 günde bir doğal olarak kendini iyileştirir, bu nedenle dermapen ile değişiklikler hızlı olacaktır.

30-40 dakika süren ve 3-8 hafta boyunca süren dermapen tedavisi, profesyonel bir ekibin önderliğinde ve danışmanlığında yapılmalıdır. İstanbul’da Beautyderm Bakırköy Güzellik Merkezi’nde yapılan selülit masajı, selülitten mustarip herkese uzun süreli selülit tedavisi sunar. Beautyderm Bakırköy Güzellik Merkezi’nin uzman kadrosu ve kullandığı son teknoloji cihazlarıyla dermapen tedavisini en güvenli ve işlevsel şekilde sunar.

Sosyal Medyada Paylaşın:


BİRDE BUNLARA BAKIN



Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?