• DOLAR
  • EURO
  • ALTIN
  • BIST


Yeşim Salkım, Murat Övüç’ün kendisine ettiği küfürü cezasız bırakmayacak…

Yeşim Salkım, Murat Övüç’ün kendisine ettiği küfürü cezasız bırakmayacak…

Sosyal medya fenomeni Murat Övüç sahneden şarkıcı Yeşim Salkım’a açıkça cinsiyetçi küfür etti. Murat Övüç’ün videosunu paylaşan Yeşim Salkım “Keşke o ağzından çıkanı duysan. Bu ülke çok gördü senin gibileri, yok oldular” ifadeleriyle tepki gösterdi. Murat Övüç’ün Yeşim Salkım hakkındaki çirkin ifadeleri sosyal medyada da tepki topladı. Salkım, daha sonra yaptığı paylaşımla kendisine küfür eden Övüç ile mahkemede hesaplaşacağını açıkladı.

Instagram hesabından paylaştığı videolarda kadınlar başta olmak üzere sık sık cinsiyetçi hakaretler ve küfürler eden Murat Övüç, bu kez daha önce de polemik yaşadığı şarkıcı Yeşim Salkım’ı hedef aldı.

YEŞİM SALKIM’A KÜFÜR ETTİ

Murat Övüç, sahnede şarkı söylemeden önce yaptığı konuşmada, “Bir tane şarkıcı var o… Beni kadın düşmanı ilan etmiş. Bütün mağdur kadınların yanındayım. Seni o…” diyerek açıkça Yeşim Salkım’a küfür etti.

Aynı küfrü art arda kullanan Övüç’e Yeşim Salkım’dan tepki geldi. Övünç, Salkım’a küfrederken orada bulunan dinleyicilerin gülmesi ise tepkilere neden oldu.

“KEŞKE AĞZINDAN ÇIKANI DUYSAN”

Murat Övüç’ün kendisine küfür ettiği videoyu sosyal medya hesabından paylaşan Salkım, “Yorum sizin… ‘Nerede mağdur kadın var, ben yanındayım’ diyen bu zavallı sizlere emanet. Ben çok şükür hiç o ağzına aldığı küfürle anılmadım. Şimdi Murat Övüç keşke o ağzından çıkanı duysan. Unutma kontrolsüz güç güç değildir. Bu ülke çok gördü. Senin gibileri yok oldular; yazık sana” dedi.

 

MAHKEMEYE VERDİ

Yeşim Salkım, bu yaşananların ardından sosyal medya hesabından bir paylaşımda bulundu ve Övüç hakkında kendisine ettiği küfür nedeniyle dava açacağını duyurdu.

(Sözcü)

Sosyal Medyada Paylaşın:


BİRDE BUNLARA BAKIN



Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?