• DOLAR
  • EURO
  • ALTIN
  • BIST


George Floyd’un son görüntüleri ortaya çıktı

George Floyd’un son görüntüleri ortaya çıktı

Başta ABD olmak üzere birçok ülkede insan hakları savunucularını öfkelendiren ve geniş çaplı protestolara sebep olan George Floyd’un ölmeden önce çekilen yeni görüntüleri ortaya çıktı. Polis memurlarının kullandığı “vücut kamerası”ndan Floyd’un ölmeden önce aracının içindeyken, “Memur bey gözünüzün içine bakıyorum, lütfen beni vurmayın, lütfen dostum. Henüz annemi yeni kaybettim” dediği görülüyor.

ABD’nin Minneapolis kentinde polisin boğazını diziyle sıkarak öldürdüğü George Floyd ile ilgili yeni görüntüler ortaya çıktı…

25 Mayıs’ta polis memuru Derek Chauvin’in gözaltına alırken aracından çıkarıp yere fırlattığı ve daha sonra diziyle boğazına yaklaşık 9 dakika boyunca baskı yaptığı George Floyd’un polis kamerasından çekilmiş görüntülerine DailyMail.com ulaştı.

“AKIL SAĞLIĞIM YERİNDE DEĞİL…”

DailyMail.com’un ele geçirdiği görüntüler polis memurları Thomas Lane ve Alex Kueng’in kullandığı “vücut kameraları”ndan 46 yaşındaki Floyd’un aracından çıkmadan önce söyledikleri ve yakarışı görülüyor.

Videoda polis memurlarına adeta yalvaran Floyd, “Gözünüzün içine bakıyorum memur bey. Lütfen beni vurmayın. Ben yakın zamanda annemi kaybettim dostum” dedi.

Aracından çıkarılan Floyd’un daha sonra kelepçelendiği sırada, “Akıl sağlığım yerinde değil, polisten korkuyorum. Anksiyete sorunum ve klastrofobim var” ifadesini kullandı.(SÖZCÜ)

Sosyal Medyada Paylaşın:


BİRDE BUNLARA BAKIN



Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?