• DOLAR
  • EURO
  • ALTIN
  • BIST


Formula 1’in 89’luk eski patronunun 45 yaş küçük eşinden oğlu dünyaya geldi

Formula 1’in 89’luk eski patronunun 45 yaş küçük eşinden oğlu dünyaya geldi

1 Spor dünyasının süratli çapkınlarından olan Bernie Ecclestone 4. kere baba oldu. Takribî 25 dakika süren doğum sonrası bebeklerini kucaklarına alan çift, çocuklarına Ace adını verdiler. 2 Ekim ayında 90 yaşına girecek olan Ecclestone, “Ace isminde bir oğlumuz oldu. Çok onurlu ve mutluyum” diyerek duygularını dile getirdi. 3 F1’in daha önceki işvereninin eşi Fabiana Flosi […]

1
Spor dünyasının süratli çapkınlarından olan Bernie Ecclestone 4. kere baba oldu. Takribî 25 dakika süren doğum sonrası bebeklerini kucaklarına alan çift, çocuklarına Ace adını verdiler.

2
Ekim ayında 90 yaşına girecek olan Ecclestone, “Ace isminde bir oğlumuz oldu. Çok onurlu ve mutluyum” diyerek duygularını dile getirdi.
3
F1’in daha önceki işvereninin eşi Fabiana Flosi de doğum sonrası yaptığı söylemede, “Her şey çok kolaydı. Doğum 25 dakikada bitti. Tanrı’ya şükrediyorum” ifadelerini kullandı.
4
Koronavirüs pandemisi sebebiyle uzun zamandır İsviçre’de bulunan çift, doğumun hemen ardından konutlarına çekildiler.
5
Ace, Bernie Ecclestone’ın ilk oğlu olurken 89 yaşındaki idareyicinin 65 yaşında Deborah, 35 yaşında Tamara ve 31 yaşında Petra adında üç kız çocuğu bulunuyor.
6
7
8

Sosyal Medyada Paylaşın:


BİRDE BUNLARA BAKIN



Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?