• DOLAR
  • EURO
  • ALTIN
  • BIST


Emre Belözoğlu, liglerin başlamamasıyla alakalı telefon görüşmesi yaptığı iddialarına tepki gösterdi: Kötülenin parçası

Emre Belözoğlu, liglerin başlamamasıyla alakalı telefon görüşmesi yaptığı iddialarına tepki gösterdi: Kötülenin parçası

Fenerbahçe Spor Kulübü, ekip kaptanı Emre Belözoğlu’nun bugün medyada yer alan liglerin oynatılmamasıyla alakalı Trabzonsporlu futbolcuları arayarak “Oynamayalım beraber hareket edelim” dediği istikametindeki haberlerin hakikati yansıtmadığını belirtti. Emre ise iddiaları “kötülenin parçası” olarak nitelendirdi. Kulübün fotoğrafı internet sitesinden yapılan söylemede şu ifadeler kullanıldı; “Bugün bir gazetede yer alan “Rakipler oyuncularımın kafasını karıştırdı” başlıklı haber içeriğinde […]

Fenerbahçe Spor Kulübü, ekip kaptanı Emre Belözoğlu’nun bugün medyada yer alan liglerin oynatılmamasıyla alakalı Trabzonsporlu futbolcuları arayarak “Oynamayalım beraber hareket edelim” dediği istikametindeki haberlerin hakikati yansıtmadığını belirtti. Emre ise iddiaları “kötülenin parçası” olarak nitelendirdi.

Kulübün fotoğrafı internet sitesinden yapılan söylemede şu ifadeler kullanıldı;

“Bugün bir gazetede yer alan “Rakipler oyuncularımın kafasını karıştırdı” başlıklı haber içeriğinde yer alan diyalog, asıllıktan koparılarak kamuoyuna servis edilmiştir.

Alakalı haberde, Başkanımız Sayın Ali Koç ile Trabzonspor Başkanı Sayın Ahmet Ağaoğlu arasında geçen diyaloğa yer verilirken, Futbol A Ekip Kaptanımız Emre Belözoğlu’nun rakibimizin oyuncularını arayarak “Oynamayalım beraber hareket edelim.” söyleminde bulunduğu biçiminde lanse edilmiştir.”

“TELEFON GÖRÜŞMESİ ASLA YAŞAMAMIŞTIR”

“Öncelikle belirtmek isteriz ki Kaptanımız Emre Belözoğlu, rastgele bir ekipten rastgele bir futbolcuyla bu doğrultuda bir telefon görüşmesi asla yaşamamıştır.

Gerçekle alakası olmayan haber içeriğindeki diyaloğun alakalı kısmına ait, hem Başkanımız Ali Koç hem de Trabzonspor Başkanı Sayın Ahmet Ağaoğlu tarafından alakalı gazeteye söyleme yapılmasına karşın bu saate kadar bu habere müteveccih bir düzenleme yapılmamış olması, kulübümüz tarafından son derece rahatsızlıkla karşılanmıştır.”

“BU ÇABAYI HAYRETLE KARŞILIYORUM”

“Kaptanımız Emre Belözoğlu da bu mevzu ile alakalı olarak Kulübümüzün web sitesine, haberin hazırlık sürecinde alakalı gazeteden hiçbir gazetecinin ne kendisini ne de kulübümüzün irtibat departmanını arayarak haberi doğrulatma gereksinimi dahi sezmediğini belirterek; ‘Mevzubahisi Emre Belözoğlu olduğunda her cins tartışmanın içine çekilmeye çalışılmamı ve bu çabayı hayretle karşılıyorum. Başkanlarımız arasında yaşanmış bir diyaloğun saptırılarak benim rakibimizin oyuncularını aradığımı iddia etmek, büyük bir kötülenin parçası olmak demektir. Gazeteden temennim, yaptıkları bu yanlış haberden bir an evvel dönülmesi, reelleri okuyucularına aktarmalarıdır’ söylemesinde bulunmuştur.”



Sosyal Medyada Paylaşın:


BİRDE BUNLARA BAKIN



Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?