• DOLAR
  • EURO
  • ALTIN
  • BIST


Bilim Kurulu üyesi Prof. Dr. Tevfik Özlü’den alternatif tatil önerisi: Doğada başımızı dinleyebiliriz

Bilim Kurulu üyesi Prof. Dr. Tevfik Özlü’den alternatif tatil önerisi: Doğada başımızı dinleyebiliriz

Bilim Heyeti Azası Prof. Dr Tevfik Özlü, Twitter hesabı üzerinden koronavirüs salgını gölgesinde tatil yapmak isteyecek yurttaşlar için birtakım ihtarlar yaptı. Yurttaşların tatilde de korona temkinlerine uyması gerektiğini söyleyen Özlü’ye göre en iyi tatil alternatifi ise tabiat etrafında bulunmak. “SERTİFİKASYON KAİDELERİNE UYULURSA MESELE OLMAZ” Tevfik Özlü’nün iletileri şu biçimde: Uçuş, transfer, otel, lokanta, kafe, plaj, […]

Bilim Heyeti Azası Prof. Dr Tevfik Özlü, Twitter hesabı üzerinden koronavirüs salgını gölgesinde tatil yapmak isteyecek yurttaşlar için birtakım ihtarlar yaptı. Yurttaşların tatilde de korona temkinlerine uyması gerektiğini söyleyen Özlü’ye göre en iyi tatil alternatifi ise tabiat etrafında bulunmak.

“SERTİFİKASYON KAİDELERİNE UYULURSA MESELE OLMAZ”

Tevfik Özlü’nün iletileri şu biçimde:

Uçuş, transfer, otel, lokanta, kafe, plaj, havuz vb. tatil etraflarında kalabalıklaşmama ve sosyal mesafeyi koruma mevzusunda dikkatli olunur ve koronavirüs sertifikasyon kaidelerine uyulursa tatil mesele olmayacaktır. Rutin tatil formatımızı gözden geçirip, otel konaklamalı, deniz-plaj kalabalığına seçenek olarak; tabiatta başımızı dinleyebileceğimiz, daha izole tatil alternatiflerini sınayabiliriz.

Bilim Kurulu üyesi Prof. Dr. Tevfik Özlü'den alternatif tatil önerisi: Doğada başımızı dinleyebiliriz



Sosyal Medyada Paylaşın:


BİRDE BUNLARA BAKIN



Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?