• DOLAR
  • EURO
  • ALTIN
  • BIST


Serenay Sarkıya’nın annesini görenler gözlerine inanamadı! İşte ünlü isimler ve anneleri

Serenay Sarkıya’nın annesini görenler gözlerine inanamadı! İşte ünlü isimler ve anneleri

1 Kimi annesini henüz birkaç gün evvel toprağa verdi bazısı ise uzakta olan annesine özlemini dile getirdi. Bazı namlıların annelerinin hoşluğu ise deyimi caizse kendini geçti. İşte namlıların merak edilen anneleri… 2 Hazal Kaya ve Ayşegül Kaya Oyuncu Hazal Kaya da annesi Ayşegül Kaya’ya oldukça düşkün. Kaya, annesinin kansere tutulduğu yarıyılda ekranlardan uzaklamış ve annesine […]

1
Kimi annesini henüz birkaç gün evvel toprağa verdi bazısı ise uzakta olan annesine özlemini dile getirdi. Bazı namlıların annelerinin hoşluğu ise deyimi caizse kendini geçti. İşte namlıların merak edilen anneleri…
2
Hazal Kaya ve Ayşegül Kaya
Hazal Kaya ve Ayşegül Kaya
Oyuncu Hazal Kaya da annesi Ayşegül Kaya’ya oldukça düşkün. Kaya, annesinin kansere tutulduğu yarıyılda ekranlardan uzaklamış ve annesine takviye olmuştu. Ardından Ayşegül Kaya amansız hastalıkla verdiği savaşı kazanmıştı.
3
Can Yaman ve Gülden Yaman
Can Yaman ve Gülden Yaman
İlk bakışta inanamadığımız Can Yaman ve annesi de son yarıyılda çok konuşuluyor. Zaman zaman annesi Gülden Yaman ile olan resimlerini ve videolarını yayınlayan Can Yaman, hayranlarını donakaltıyor. 1989 doğumlu olan oyuncunun annesi Gülden Yaman’a sosyal medya kullanıcıları yanında ablası gibi durduğu doğrultusunda övgüler yağdırıyor.
4
Aleyna Tilki ve Havva Tilki
Aleyna Tilki ve Havva Tilki
19 yaşındaki popçu Aleyna Tilki, annesi Havva Tilki ile sık sık paylaşım yapıyor. Havva Tilki ise son günlerde gitgide popüleritesi çoğalan adlardan.
5
Aslı ve Süheyla Bekiroğlu
Aslı ve Süheyla Bekiroğlu
Oyuncu Aslı Bekiroğlu annesi Süheyla Bekiroğlu ile yaptığı paylaşımla çok konuşulmuştu. Hoş oyuncunun annesine tıpa tıp benzemesi dikkatlerden kaçmamıştı.
6
Tarkan ve Neşe Tevetoğlu
Tarkan ve Neşe Tevetoğlu
Özel yaşamını gözlerden uzak yaşamayı seçim eden Megastar Tarkan, birkaç ay evvel annesi Neşe Tevetoğlu’nun rahatsızlanmasının ardından tüm ailesiyle sürüklettiği resmi takipçilerinin alkışına sunmuştu.
7
Hadise ve Gülnihal Uyanık
Hadise ve Gülnihal Açıkgöz
Annesi Gülnihal Uyanık’ü çok hoşlandığını ve ona minnet dinlediğini devamlı dile getiren Hadise, annesinin 2018 senesinde intihar teşebbüsünde bulunması sebebiyle büyük bir sarsıntı yaşamıştı.
8
Bülent Ersoy ve Necla Poyraz
Bülent Ersoy ve Necla Poyraz
Akılda sanatçı Bülent Ersoy Nisan ayının son haftasında hem yakın arkadaşı Nur Yerlitaş’ı hem de annesi Necla Poyraz’ı kaybetti. 86 yaşında yaşama gözlerini yuman Necla Poyraz’ın cenazesinde tepeden tırnağa siyah giyen sanatçı, “Kaç yaşında olursan ol, annenin evladısın, annesiz kaldım” diyerek acısını dile getirdi.
9
Serenay Sarıkaya ve Ümran Seyhan
Serenay Sarıkaya ve Ümran Seyhan
Abla kardeş zannetiğimiz Serenay ve annesi görenleri bir hayli donakaltmıştı. Annesi Ümran Seyhan’a oldukça düşkün olan oyuncu Serenay Sarıkaya, geçtiğimiz aylarda sevgilisi Cem Yılmaz ile annesini tanıştırdı.
10
Hande Erçel ve Aylin Erçel
Hande Erçel ve Aylin Erçel
Genç yaşında annesiz kalan Hande Erçel, Ocak 2019’da kansere yenik düşen annesi Aylin Erçel ile çekilen pozlarını sık sık takipçileriyle paylaşıyor. Namlı oyuncu, annesini kaybetmesinin ardından ona olan özlemini dile getiren paylaşımlar yapıyor.
11
Pınar Altuğ ve Selma Altuğ
Pınar Altuğ ve Selma Altuğ
Pınar Altuğ da annesinin özel gününü nostaljik bir resimle kutladı. Annesini kaybetmenin yeisini her sene yaşadığını söyleyen Altuğ duygusal satırlarla annesine olan özlemini dile getirdi.
12
Demet Akalın ve Şenay Akalın
Demet Akalın ve Şenay Akalın
Namlı şarkıcı Demet Akalın karantina günlerinde annesinin Anneler Günü’nü şu laflarla kutladı; “Anacıgˆım, o¨zledim… Üfff anne dedigˆim her gu¨n ic¸in o¨zu¨r dilerim????Pazartesi Allah izin verirse yanındayım gu¨lu¨m bas¸ımızın tacı “
13
Aras Bulut İynemli ve Sevtap İynemli
Aras Bulut İynemli ve Sevtap İynemli
Çukur’un yıldız adı olan Aras Bulut İynemli, annesi Sevtap İynemli’nin resimlerini zaman zaman sosyal medyada yayınlıyor.
14
Serdar Ortaç ve Nesrin Ortaç
Serdar Ortaç ve Nesrin Ortaç
Genellikle konserlerde annesiyle görülen Serdar Ortaç, birkaç hafta evvel bir kız çocuğu evlat edineceğini ve ismini de annesinin ismi olan Nesrin koyacağını söylemişti.

15
Sosyal medya fenomeni Selin Ciğerci’nin annesi de görenleri hayrete düşüren adlardan. Annesine oldukça düşkün olan Ciğerci de sosyal medya hesaplarından sık sık annesini paylaşıyor.
16
Nusret ve Fatma Gökçe
Nusret ve Fatma Gökçe
Dünya çapında fenomen olan Nusret Gökçe, annesi Fatma Gökçe ile zaman zaman pozlarını sosyal medyada yayınlıyor.

Sosyal Medyada Paylaşın:


BİRDE BUNLARA BAKIN



Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?